ÉPÍTÉSI JOG 2021 ONLINE KONFERENCIA – LEZAJLOTT KÉPZÉS

Évindító webinárium az új építési engedélyezési, településképi, kivitelezési és energetikai követelményekről, 2021 Download the new hymn accompaniment mp3. január 27-február 3-ig

2020 decemberének utolsó napjaiban egymás után jelentek meg az építésügyi salátarendeletek, nem maradt olyan lényeges – az építésügyet érintő – jogszabály, amelyben ne találnák fontos módosításokat (OTÉK, Kivitelezési kódex, Eljárási kódex, 314/2012 아이패드 파일. (XI. 8.) Korm.rendelet stb.).

Az építésügyi engedélyezési eljárások több olyan sarokpontja is módosult, amit korábban alapvetésnek gondoltunk (engedély hatálya és ütemezése, településképi vélemény, használatbavétel), és új szabályrendszert kell megtanulni az egyszerű bejelentésű beruházások esetében is 네이트 앱 다운로드. 2020. decemberének utolsó napjaiban több ITM rendelet és kormányrendelet tartalmazott épületenergetika témájú módosítást Download The Solitaire. A jogszabályváltozások nem csak a közel nulla követelmények alkalmazásának határidejét hosszabbította meg, számos érdemi változást is történt az energetikai követelmények rendszerében 바빌론 다운로드.

Az önkormányzatok újra nagy feladat előtt állnak, mert – elméletileg – 2021. március 1-jétől ismét módosítaniuk kellene a településképi rendeleteiket, és több esetben a településképi bejelentési eljárást kötelező lesz lefolytatniuk (vagyis nem kizárólag a helyi rendelet határozza meg a bejelentéshez kötött építési tevékenységeket) Download Flowers Than Young Laos. Az OTÉK-ban egyebek mellett a parkolóhelyek kialakításának előírásai, valamint a kertvárosias lakóterületek beépítési lehetőségei is módosultak 촉수로 세계정복.

Az állami otthonteremtési támogatásoknak köszönhetően a korábbiaknál nagyobb számú felújítás, tetőtér-beépítés fog történni, de nem mindenki ismeri ezeknek a kivitelezéseknek a jogszabályi előfeltételeit Tia portal v15 Korean language pack. A rendezvény több előadása is a felújítást, tetőtér-beépítést tervező építtetők és kivitelezők részére tartalmaz fontos információkat annak érdekében, hogy a kivitelezők elkerüljék a szabálytalan munkavégzést, az építtetők pedig megelőzzék az építkezés során felmerülő, legnagyobb kockázatú veszélyeket Download the inwriter.

Évindító építési jogi online konferenciánkkal a hirtelen megjelent és azonnal alkalmazandó új követelmények megismerésében kívánunk segítséget adni a változások által érintettek – építtetők, tervezők, vállalkozó kivitelezők, ügyvédek, önkormányzatok és hatósági ügyintézők – számára 맥용 윤서체 다운로드!

A résztvevőknek lehetőséget kínálunk arra, hogy egy nap alatt átlássák a legfontosabb változásokat, és így már az új előírásoknak megfelelően tudják a tevékenységüket végezni, beruházásaikat tervezni. Ha Ön nem tud erre egy egész napot szánni, akkor sincs gond, a videófelvételeket a konferencia után még egy hétig – azaz február 3-ig – megnézheti, akár több alkalommal is. Ebben az egy hetes időszakban meg lehet szerezni a kamarai kreditpontokat is (a tesztkérdések megválaszolásával).

A konferenciát az Építésijog.hu portál (szerkesztője: dr. Jámbor Attila ügyvéd, egyetemi oktató) szakmai szervezésével tartjuk meg. Az előadók a feltett kérdésekre is válaszolnak, azaz a nap végén szakmai konzultáció is segíti a tisztánlátást. A konferenciát az interneten – webinárium formájában – lehet követni, és minden résztvevő megkapja az előadások videófelvételeit és diasorait is.

Online részvétel: az internetes közvetítést az Építésijog.hu oldalon tudja majd követni (a pontos linket a résztvevők megkapják)

Építészkamarai akkreditáció: 2,5 kreditpont (MÉK 2021/6)
Ügyvédi kamarai akkreditáció: 8 kreditpont (nyilvántartási szám: NY001482/2021)

 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK, RÉSZLETES PROGRAM ÉS JELENTKEZÉSI LEHETŐSÉGEK ITT >>