Építésügyi engedélyezés és településrendezés 2018-tól – LEZAJLOTT KÉPZÉS

Az építésügyi hatósági engedélyezés és településrendezés 2018 elejétől érvényes új szabályaival foglalkozik április 10-i építési jogi konferenciánk, melyet elsősorban az önkormányzatok illetékes munkatársai és az érintett tervezők számára szervezünk google 동영상 다운로드. A rendezvényen szó lesz a településrendezéshez kapcsolódó kártalanítási szabályokról, valamint a hatósági jogok és kötelezettségek változásairól az Ákr Xcom2 integrated. és a Kp. rendelkezései alapján.

 

KONFERENCIÁNKON TÖBBEK KÖZÖTT EZEKRE A KÉRDÉSEKRE KAPHAT VÁLASZT:
• Hogyan változott az építésügyi engedélyezési eljárás az Ákr 임구르. 2018. január 1-jei hatályba lépése következtében?
• 2018. január 1-től milyen új kereseteket lehet benyújtani, és ezek milyen esetekre alkalmazhatók 알약 최신버전?
• Mi történik akkor, ha az önkormányzat megtervezi, de mégsem valósítja meg az utcaszélesítést?
• A helyi építési szabályzat milyen mértékű módosításai eredményezhetnek az önkormányzatnak kártalanítási kötelezettséget 64비트 jvm 다운로드?
• Van-e lehetőség „áthárítani” a kártalanítási kötelezettséget azoknak az ingatlanoknak a tulajdonosaira, amelyek felértékelődnek a szabályozási terv végrehajtása esetén curious story?
• Keletkezhet-e kártalanítási kötelezettsége az önkormányzatnak, ha magasabb rendű jogszabályoknak való megfelelés kényszerében kell csökkenteni a beépítési paramétereket Download sketch-up components?
• Hogyan hajtható végre a településképi kötelezés?
• A NAV milyen előírások alapján gondoskodik a bontási, átalakítási kötelezettségek végrehajtásáról 엠블랙 모나리자?

A szakmai programot az Építésijog.hu portál szerkesztője, dr. Jámbor Attila ügyvéd, egyetemi oktató állította össze Download xlsx viewer. Ha a fentieken kívül Önnek van még kérdése, melyre szeretne választ kapni a rendezvény végén tartott szakmai konzultáción, akár előre is elküldheti azt a jambor.attila@epitesijog.hu címre I would like to know that music.

 

KONFERENCIÁNK CÍME: Építésügyi engedélyezés és településrendezés 2018-tól

IDŐPONT: 2018. április 10., 14.00 órától (regisztráció 13.30-tól)

HELYSZÍN: Benczúr Hotel (1068 Budapest, Benczúr utca 35.)

ÉPÍTÉSZKAMARAI AKKREDITÁCIÓ: 1,5 pont (MÉK 2018/72)

 

TOVÁBBI RÉSZLETEK, KEDVEZMÉNYEK, JELENTKEZÉS ITT >>

 

Érdemes mielőbb jelentkezni, mert a téma fontosságára való tekintettel sok résztvevő várható, és ha megtelik a terem, akkor le kell zárnunk a jelentkezési lehetőséget.

Ha március 23-ig befizeti a részvételi díjat, extra kedvezményt kaphat az Építésijog.hu-előfizetést is tartalmazó konferenciacsomag árából!

Önkormányzati, állami intézmények és hatóságok munkatársainak regisztrálásához – amennyiben jelentkezésük esetleg sajátos eljárást igényel – kérjük, vegye fel a kapcsolatot a szervezőkkel az alábbi címen vagy telefonszámon:

Artifex Kiadó Kft.
Email: info@artifexkiado.hu
Telefon: +36 1 783 1711