Építőipari jogviták I. – A jogviták elkerülésének feltételei – LEZAJLOTT

Az építés az az iparág, melynek szereplői igen sokszor keverednek jogvitákba – holott általában ez az, amit a legkevésbé kívánnának maguknak; inkább szakmai munkával szeretnének értéket teremteni, üzleti sikert elérni Download the ozscripter. 2018. december 11-i konferenciánk éppen ebben kívánja segíteni a szakembereket: megmutatja azokat a módszereket és lehetőségeket, melyekkel meg lehet előzni a vitákat, pereket, bírságokat, meg lehet spórolni az ezekre elpazarolt időt avplayer. Az előadások nemcsak a kivitelezésben dolgozók, de az építkezések megrendelői (intézmények, cégek, magánszemélyek) számára is hasznosak 사망진단서. A konferencia szakmai szervezője dr. Jámbor Attila ügyvéd, a SZIE Ybl Miklós Építéstudományi Kar oktatója, az ÉpítésiJog.hu portál szerkesztője 사파리 플래시 동영상.

 

A KONFERENCIA CÍME:
Építőipari jogviták I. – A jogviták elkerülésének feltételei

A konferencia többek között az alábbi kérdésekre ad választ:
• Milyen elemeket kell tartalmaznia a kivitelezési szerződésnek, hogy a felek kiszámítható módon teljesítsék kötelezettségeiket 캐논 서비스툴?
• Melyek a tipikus problémák és vitapontok a kivitelezések során?
• Hogyan lehet kiszűrni a nem megbízható megrendelőket, és milyen körülmények mellett kell aggódnunk a kifizetés miatt 쿠팡 무료?
• Az építtetőknek és a vállalkozó kivitelezőknek milyen dokumentálási kötelezettségekre kell különösen figyelniük, és melyek azok a tipikus mulasztások, amelyek a legsúlyosabb következményekkel járhatnak Download Kurtzpel Steam?
• Milyen adóhatósági intézkedésekre számíthatnak az építtetők és a kivitelezők, milyen jogaik és kötelezettségeik vannak a végrehajtási eljárásokban Download the reel game?
• Milyen esetekben mondhat fel egy megkötött szerződést a kivitelező és az építtető?
(Ha Önnek is van kérdése, küldje el előzetesen a jambor.attila@epitesijog.hu címre, és előadóink választ adnak rá a konferencián, illetve az azt követő szakmai konzultáción!)

IDŐPONT:
2018 Download The Empire of the Dead. december 11., 14.00-tól 18.30-ig (regisztráció 13.30-tól)

HELYSZÍN: Az AVKF Budapesti Campus közelmúltban átadott, építészetileg is érdekes oktatási épülete, ingyenes és kényelmes parkolási lehetőséggel btmoa! Pontos cím: 1201 Budapest, Török Flóris utca 227-229., földszint, nagy előadóterem

 

RÉSZLETES PROGRAM, RÉSZVÉTELI DÍJAK, JELENTKEZÉSI LEHETŐSÉG ITT >>

 

Szakmai partnerek: Opten, ÉVOSZ

Szervező:
Artifex Kiadó Kft.
Email: info[kukac]artifexkiado.hu
Telefon: +36 1 783 1711