Érdekérvényesítés ártárgyalásos helyzetekben (április) – LEZAJLOTT

Kétnapos kiscsoportos képzés, előadásokkal, helyzetgyakorlatokkal, személyre szabott tanácsokkal – hogy szolgáltatásainkat, termékeinket végre méltányos áron tudjuk eladni, és megérdemelt profithoz juthassunk a várható piaci fellendülésből!

 

Időpont:

2016. április 26-27.

Helyszín:

Budapest, pesti belváros (a jelentkezőket értesítjük a pontos címről)

A képzést tartja:

Ujváry András üzleti tréner

A képzés programjáról:

Programunk nem az új ügyfelek szerzésére készíti fel a résztvevőket, hanem arra, hogy a már működő vagy a frissen megszerzett üzleti kapcsolatokban hogyan tudjuk a saját érdekeinket hatékonyan védeni, érvényesíteni 조이드 와일드. Ezért cégvezetőknek, haladó értékesítőknek, beszerzőknek ajánljuk.

 

Mi az alapprobléma az ártárgyalásokon?

Az ártárgyalás az üzleti tárgyalások speciális formája, ezen múlik a behozott üzlet jövedelmezősége. Sikeres lebonyolítása a résztvevőknek komoly stresszt okoz, mentálisan nagyon megterhelő lehet:

Sokszor nyomasztó a tét, ez befolyásolja az ítélőképességet, türelmetlenné tesz, kompromisszumra kényszerít 상속자들 3회. A saját helyzetet sötétebbnek, a partnerét kedvezőbbnek látjuk. Beszűkíti a gondolkodást, kialakulhat az „egyetlen esély” érzése, amely szorongáshoz vezet.

Mindig át kell kapcsolni. A marketing, a termékfejlesztés, az akvizíciós tárgyalások során végig a partner igényeit tartjuk szem előtt, de az ártárgyaláson hirtelen a saját igényeink érvényesítésére kell átváltani Download Midible Total War 2. Az eddig jól bevált gondolati sémák itt nem működnek, sőt éppen nehezíthetik az érdekérvényesítést.

A váratlan helyzetek kontrollvesztéssel járnak és az agyban a stressz fiziológiai folyamatai indulnak el. Ez nem a gondolkodásnak, mérlegelésnek kedvez, hanem automatikus, ősi reflexeket hív elő (támadás vagy menekülés). Ezek ugyan segítenek minket, hogy gyorsan kikerüljünk szorult helyzetünkből, de egy tárgyalási szituációban nem rájuk van szükségünk asp 대용량 파일 다운로드.

 

A sikeres ártárgyalás három pillére

  • A hatalmi egyensúly befolyásolása
  • A szükséges érvek és információk kézben tartása
  • Az irányítás megtartása, csapdák elkerülése

 

A hatalmi egyensúly befolyásolása

Az ártárgyalás hatalmi játszma, kimenetele attól függ, hogy a felek által érzékelt (!) hatalmi egyensúly kit erősít és kit gyengít. Az érzékelt egyensúly nagyon ritkán reális, a felek viselkedése befolyásolja. Aki jobban felkészül, már akkor nyer, mikor az ártárgyalás még el sem kezdődött Free call of duty. A tréning során a résztvevők megtanulják a hatalmi egyensúlyt befolyásoló hat tényezőt (választás, súly, idő, információ, hatás, büntetés) és az „Emberi játszmák” világhírű írójának gondolata mentén megtanulják befolyásolni azokat:

„A nyertes tudja, mi lesz a következő lépése, ha veszít, ám nem beszél erről; a vesztesnek fogalma sincs, mit tesz majd, ha veszít, de sokat fecseg arról, mi lesz majd, ha nyer.” – Eric Berne

Ez a módszer segít csökkenteni a tárgyalóra nehezedő nyomást, saját és partnere helyzetét sokkal reálisabban látja. Segít az „átkapcsolásban” is, hiszen sokkal inkább a saját igények kerülnek előtérbe.

 

A szükséges érvek és információk kézben tartása

Ahhoz, hogy elkerüljük a váratlan helyzeteket és kezünkben tartsuk az irányítást, az ártárgyalásokon élet-halál kérdés, hogy minden szükséges érv és információ megfelelő mértékben és minőségben rendelkezésünkre álljon 카르텔랜드. Ehhez a tárgyalónak rengeteg információt kell fejben tartani, ami különösen nehéz a tárgyalás természetéből adódó stressz és nyomás miatt.

Nagy mennyiségű információ kezelésére a profik – például a pilóták – ellenőrzőlistákat alkalmaznak. Érdemes ezt átvenni tőlük rufus 다운로드. Dolgunkat még az is nehezíti, hogy minden ártárgyalás más és más: nincs séma. Mi ezért egy olyan módszert adunk, amellyel a résztvevők minden tárgyalásra össze tudják állítani a saját ellenőrzőlistájukat. Ez már önmagában a saját pozíciót erősíti, mivel a partnernek feltehetően nem lesz ilyen…

 

Az irányítás megtartása, a csapdák elkerülése

Szintén az irányítás megtartása miatt fontos, hogy végig vezetni tudjuk a beszélgetést, és ne hagyjuk magunkat kizökkenteni a számunkra előnyös tárgyalási folyamatból 카이저. Ezt segíti a „Négy K”, melyet követve végig kezdeményezők maradunk.

1. Kezdj jól védhetően!

Hitelesíti magát partnerével szemben.

2. Kötelezd el az ügyfelet!

Nem tudják szétzilálni az érveit és elkerüli a csapdákat (szalámi, Columbo stb.)

3. Kérj mindig cserébe Download Minecraft Map!

Csökkenti a partner étvágyát, mindennek „ára” van.

4. Kegyelmezz!

Kaput hagy az újabb üzlethez.

 

A tréning időtartama 2 nap. A résztvevők a valósághoz közeli, izgalmas szituációkon keresztül építik be tudásukba az elméletet, így a tanulási folyamat végére már készségszinten tudják alkalmazni a megtanultakat Download hancom pdf driver.

 

A képzés díja:

120.000 Ft+áfa,

mely tartalmazza a terembérletet, a kávészünetekben a frissítőket és süteményeket, az ebédeket, az átadott szakmai segédletet.

Kedvezményes díjjal

lehet részt venni a tréningen, ha egy cégtől több résztvevő jelentkezik. (Ilyen igény esetén kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a lap alján található elérhetőségeken.)

 

Már egyetlen sikeres ártárgyaláson visszakeresheti a képzés díját,

ha jól alkalmazza a tanultakat!

 

Legfeljebb 12 fő vehet részt egy képzésen,

ha Önt is érdekli a lehetőség, jelentkezzen, mielőtt betelnek a helyek!

A regisztráció legegyszerűbb és leggyorsabb módja az elektronikus jelentkezés!

Elektronikusan itt lehet jelentkezni >>

 

Artifex Kiadó Kft.
Telefon: +36 1 783 1711
Email: info@artifexkiado.hu