Felújítások hatékonyabban – értéknövelés, de hogyan? – Építész Tervezői Nap április 21-én – LEZAJLOTT KÉPZÉS

Minden felújítás egy lehetőség arra, hogy az épület jobb, komfortosabb legyen, a hibáit kijavítsuk, és mai energetikai szintre fejlesszük centos php 파일 다운로드. A BME Építészkar Épületszerkezettani Tanszéke és a Metszet közös konferenciájának áprilisban ez áll a fókuszában. Lesz szó utólagos vízvédelemről, injektálásról, szárítóvakolatokról, a vakolt rendszerek felújításáról, speciális hőszigetelésekről és hangszigetelésről, helytakarékos megoldásokról 베르세르크 다운로드.

A konferencia, illetve az élő közvetítés időpontja: 2022. április 21., csütörtök

Helyszín: A Bara Hotel konferenciaközpontja (Budapest XI., Hegyalja út 34–36.), illetve online részvétel

Az online konferencia-résztvevők is megkaphatják az építészkamarai pontokat wamp 서버 다운로드. Ehhez a konferencia ideje alatt feltett két kérdésre kell majd helyesen válaszolniuk a megadott internetes felületen (az aláírás helyett ezen a módon kell ilyenkor ellenőriznünk a „jelenlétet”) Download Monster Hunter World for free. A felvétel a közvetítés után még egy hétig elérhető, ebben az időtartamban akár többször is meg lehet nézni, részletekben vagy egészben 카카오페이지 웹툰. A válaszok beküldésére rendelkezésre álló időtartam: a közvetítés napjától kezdve 1 hét.

Online részvétel: 2022 OneLand 8.3. április 21. és április 28. között bármikor

Építészkamarai akkreditáció: 2,5 pont (2021/177)

Részvételi díjak:
Személyes részvétel:
3.150 Ft + áfa (4.000 Ft)
A személyes részvételi díj a konferencia étkezési díja Download The Dragon and The River. A helyszínen kizárólag bankkártyás fizetésre van lehetőség, ennek díja: 3.937 Ft + áfa (5.000 Ft)
Online részvétel építészkamarai tagoknak, nyilvántartottaknak kredipont-igényléssel: 3.937 Ft + áfa (5.000 Ft)
Online részvétel kredipont-igénylés nélkül: 1.575 Ft + áfa (2.000 Ft)

 

RÉSZLETES PROGRAM, TOVÁBBI TUDNIVALÓK ÉS JELENTKEZÉSI LEHETŐSÉG >>