Hőhidak és közel nulla – mi sikerült félre? Tervezői Nap március 25-én – LEZAJLOTT KÉPZÉS

A közel nulla energetikai követelmények kötelező használati határideje ugyan kitolódott, de mivel már a használatbavételnél ellenőrzik, jó ideje mindenki ezek szerint tervez Download Google Chrome 64-bit. Mik az első tapasztalatok, és mi a változások iránya? Milyen tűzvédelmi kérdéseket vetnek fel az egyre vastagodó műanyag habok, és milyen problémákat vet fel a már hőszigetelt házak felújítása Jsp Excel?

A Tervezői Nap szakmai védnöke ezúttal is a BME Épületszerkezettani Tanszéke, Pataky Rita egyetemi mestertanár felügyeli a program összeállítását, és ő a konferencia levezető elnöke is 레알팜 앱 다운로드. Az egyetemi oktatók előadásait a termékforgalmazó cégek témakörhöz kapcsolódó alkalmazástechnikai, anyagismertető előadásai egészítik ki 10 million directly.

A rendezvény jelenleg csak online követhető (az építészkamarai pontokat ebben az esetben is meg lehet szerezni. Az online közvetítés megtekintésének számítógépes feltételei >>)

Időpont: online részvételi lehetőség március 25-április 1 Download Street Fighter 2.
Építészkamarai akkreditáció: 2,5 pont (MÉK 2021/1)

Fizetendő díj, online részvétel:
Építészkamarai tagoknak, kreditpont-igényléssel: 4000 Ft
Kreditpont-igénylés nélkül: 1000 Ft

A webinárium-résztvevők megkaphatják az építészkamarai pontokat 트위치 tv. Ehhez a konferencián feltett két kérdésre kell helyesen válaszolniuk a megadott internetes felületen (az aláírás helyett ezen a módon kell ilyenkor ellenőriznünk a „jelenlétet”) Download your YouTube subscription.

 

TOVÁBBI TUDNIVALÓK, RÉSZLETES PROGRAM, JELENTKEZÉSI LEHETŐSÉG >>