Ipari építés konferenciasorozat 2011 – LEZAJLOTT KÉPZÉS

Szakmai továbbképzés és konferenciasorozat csarnokok, ipari épületek tervezéséről, kivitelezéséről, 2011 szeptemberében és októberében 6 városban 아이폰 기본벨소리. Kamarai pontok: MÉK 1,5 pont, MMK: 2 pont.

Míg az ipari termelés már felszálló ágban van, ez az építőiparban még kevéssé érezhető, ám ha az építőipar is élénkülésbe kezd, elsőként az ipari építés fellendülése várható 영화 스틸. Nagyon résen kell lennie így a szakmának, hogy ebből a folyamatból profitálni tudjon: ismernie kell a korszerű technológiákat, az ipari építés trendjeit, és nem utolsósorban a beruházások módját 마인크래프트 탈출맵 다운로드.

Mindezekben segítséget nyújt az ősszel hat helyszínen megrendezett konferencia, amelyen előadást tart Dobai János DLA, az Ipari és Mezőgazdasági Épülettervezési Tanszék vezetője az ipari építészet kortárs megoldásairól, Polgár László (ÉTE; FIB; MÉÁSZ Beton Tagozat; Mabesz) a betonpadlók építésénél megfigyelhető új tendenciákról, az ÉMI képviseletében Tóth Péter a csarnoképítéshez kapcsolódó megfelelőségi, szabvány- és tűzállósági kérdésekről Download the mirror app. Emellett a hallgatóság megismerkedhet a legújabb, ipari beruházások esetén használt, illetve csarnoképítési technológiákkal, a gazdaságos felújítás, állagmegóvás és üzemeltetés lehetőségeivel, alternatív fűtési, hűtési, hőszigetelési technológiákkal smack 다운로드.

A rendezvénysorozat főtámogatója a ThyssenKrupp Építőelemek Kft.

 

Időpontok:

– szeptember 21.: Kecskemét – Három Gúnár Rendezvényház (Batthyány u 청기백기. 1-7.)

– szeptember 29.: Veszprém – Völgyikút ház (Kopácsi u. 2.)

– október 6.: Szeged – Vedres István Építőipari SzKI., (Horváth Mihály u Download Logitech Driver. 2.)

– október 19.: Budapest – Office Campus (IX. kerület, Gubacsi út 6.)

– október 20.: Pécs – PTE Pollack Mihály Műszaki Főiskolai Kar (Boszorkány út 2.)

– október 26.: Miskolc – City Hotel (Csabai Kapu 6.)

A budapesti rendezvényen a témához illeszkedő, rendhagyó helyszínen várják a látogatókat: az Office Campus a 9 날아가 다운로드. kerület üzleti és logisztikai fejlesztési tervének részeként megépült modern átriumos inkubátor házának egyik raktárcsarnoka ad hátteret a szakmai előadásoknak 상어 가족 mr.

 

Részvételi díjak:

Előre regisztrált és a díjat ELŐRE befizetett vendégeknek: 3000 Ft+áfa (3750 Ft)

Előre regisztrált, de a díjat a HELYSZÍNEN fizető, illetve a helyszínen regisztráló vendégeknek: 4.000 Ft+áfa (5000 Ft)

 

Kamarai pontok:

MÉK: 1,5 pont (tsz.:2011/115), MMK: 2 pont (tsz.: 02/2011/0019)

 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ÉS RÉSZLETES PROGRAM >>

ONLINE REGISZTRÁCIÓ >>