IX. ÉPÜLETSZERKEZETI KONFERENCIA Lakóépületek – változó trendek, új épületszerkezeti megoldások – LEZAJLOTT KÉPZÉS

A BME Épületszerkezettani Tanszékét hosszú ideig vezető, a mára klasszikussá vált épületszerkezeti tankönyv-enciklopédia szerzője, Gábor László professzor úr születésének 100 San serif font. évfordulója alkalmából 2010-ben rendezett I. Épületszerkezeti Konferencia után, idén már kilencedszer kerül sor hasonló rendezvényre. A mindig teltházas, nagy sikerű konferencia minden évben egy-egy épületszerkezeti témakört jár körül, hazai neves építészek, és a Tanszék komoly tervezési, szakértési, valamint oktatási gyakorlattal rendelkező munkatársainak előadásaival 언리얼 엔진4.

Az idei téma a lakásépítés, amit a „közel nulla” energetikai követelményeknek való megfelelés, a belső komfortszint emelése, a megbízhatóság javítása befolyásol, de az egyedi építészeti elképzelések – mint a növényzet telepítése, erkélyek-teraszok megnövelt aránya, üvegezett felületek, épületfelügyelet stb Download the Kakao page movie. – alkalmazása is egyre  eredményesebbé tesz.
Az idei rendezvény további időszerűsége, hogy a BME Épületszerkezettani Tanszéke idén ünnepli fennállásának 150 Download galaxy watch esim. évfordulóját, így a konferencia és az azt kiegészítő kiállítás egyben tisztelgés és megemlékezés is…

 

IDŐPONT: 2019 Fall morning. november 26., kedd
HELYSZÍN: BME Központi épület 1. emeleti Díszterem
AKKREDITÁCIÓ: 3,5 pont (MÉK 2019/349)

A KONFERENCIA DÍJA:
előzetes fizetés esetén bruttó 8000 Ft
helyszíni fizetés esetén bruttó 9000 Ft
(A részvételi díj étkezési szolgáltatást is tartalmaz.)

 

TOVÁBBI TUDNIVALÓK ÉS JELENTKEZÉSI LEHETŐSÉG ITT >>