Komfortépítés – energetika, hőszigetelés, árnyékolás – Építész Tervezői Nap szeptember 24-én – LEZAJLOTT KÉPZÉS

A szeptember 24-i Tervezői Nap fókusztémája a komfort: ez az a szempont – az építészeti érték és a funkcionalitás mellett –, ami a legfontosabb azok számára, akiknek a házakat tervezzük 챔피언. Ez határozza meg, hogyan fogják magukat érezni órákon, éveken, vagy néha akár életen át – némi túlzással az mondhatjuk, ez az, amiért épül az épület 그누보드5 파일 다운로드.

Viszont ez az a terület, melyet kötelező előírások alig szabályoznak, és ezért nem minden beruházó, illetve tervező fordít rá kellő figyelmet ShootApple. Ráadásul többféle szakterületi tudás egyesül ebben a feladatban, melyeknek a generáltervezői összefésülése is érdekes feladat 스타로부터 스무 발자국. A konferencia előadói az alapfogalmak, értékek és szituációk összefoglalása után esettanulmányokon keresztül is felhívják a figyelmet egy-egy paraméter fontosságára, és igyekeznek tervezői ajánlásokat is megfogalmazni 휴먼 모음 t.

A Tervezői Nap szakmai védnöke ezúttal is a BME Épületszerkezettani Tanszéke, dr. Dobszay Gergely egyetemi docens felügyeli a program összeállítását, és ő a konferencia levezető elnöke is Download wedding music. Az egyetemi oktatók előadásait a termékforgalmazó cégek témakörhöz kapcsolódó alkalmazástechnikai, anyagismertető előadásai egészítik ki axcrypt.

FIGYELEM, a konferencia helyszínén – annak érdekében, hogy az ajánlott járványügyi távolságtartást biztosítani tudjuk – ezúttal csak 100 helyszíni résztvevő jelentkezését tudjuk fogadni 디버그 뷰! Emellett lehetőséget adunk a rendezvény online követésére is (az építészkamarai pontokat ebben az esetben is meg lehet szerezni.)

Időpont: szeptember 24., kezdés 9.00 óra
Helyszín: A Bara Hotel konferenciaközpontja (Budapest XI., Hegyalja út 34–36.), illetve internetes közvetítés
Építészkamarai akkreditáció: 2,5 pont (MÉK 2019/391)

Fizetendő díj:
Személyes részvétel esetén: 4000 Ft
Online részvétel esetén:
Építészkamarai tagoknak, kreditpont-igényléssel: 4000 Ft
Kreditpont-igénylés nélkül: 1000 Ft

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK ÉS JELENTKEZÉSI LEHETŐSÉG ITT >>