LAKÓÉPÜLETEK, FELÚJÍTÁSOK – KÖZEL NULLA KÖVETELMÉNYSZINTEN Öko-logikus Építészet 2020 [felvételről] – LEZAJLOTT KÉPZÉS

A hazai környezettudatos konferenciák egyik legszínvonalasabb sorozatán, a HuGBC és az Artifex Kiadó Öko-logikus Építészet sorozat 2020-as évadán a „Lakóépületek, felújítások – közel nulla követelményszinten” témájával foglalkozunk Download Universe Sandbox 2. A korábbi években a sorozat keretében már áttekintettük az elvi, alaprajzi és elrendezési megfontolásokat, foglalkoztunk a csomópontok, hőhidak kérdéseivel, mintatervekkel és azok elemzésével c Download the runtime library.

Renzo Piano egyik épülete is terítékre kerül a 2020-as Öko-logikus Építészet konferencián, de a Pécsi Egyetem Solar Decathlon csapata eredményeivel is megismerkedhetünk: ők azok, akik tavaly is és jövőre is bekerültek az egyetemek közötti környezettudatos építési verseny döntőjébe Download Poseidon Adventure. Dr. Kondor Tamás, a pécsi, és Frauke Rottschy, a wuppertali egyetem oktatója ad elő. Hajnal Zsolt és Kendelényi Péter a „pesti Bosco Verticale” zöldített lakótornyait mutatja be, Matolcsy Károly pedig a Solar Decathlon kapcsán a kockaházak felújításáról ad elő 스타트렉 tos. Felvételről ismerhetjük meg a leendő zuglói fenntartható szociális bérház projektet, melynek tervei Reith András vezetésével készülnek 스타 인공지능. Ezen kívül szó lesz még az okos városokról, rengeteg jó hőszigetelési és épületszerkezeti megoldásról.

A május 28-i online távoktatásért 2 továbbképzési pont jár (az oktatást felvételről is meg lehet néhány napig nézni) Black Priests. A résztvevők ajándékba megkapják (postán) nyáron az Építési Megoldások, illetve a Metszet folyóirat egy-egy példányát, mely kifejezetten az alkalomhoz kapcsolódva jelenik meg comic carrick rpg. A webináriumon a szakértőktől közvetlenül is lehet kérdezni, és elektronikus háttérinformációk, a hozzászólásokhoz kapcsolódó elektronikus prospektusok is érkeznek.

FELVÉTELRŐL TEKINTHETŐ MEG A KONFERENCIA!

Képzésünk augusztus 28-ig elvégezhető!

Építészkamarai akkreditáció: 2 pont (MÉK 2020/54)

Részvételi díj:
Építészkamarai tagoknak, kreditpont-igényléssel: 2000 Ft + áfa (2540 Ft)
Kreditpont-igénylés nélkül: 1000 Ft + áfa (1270 Ft)

 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK ÉS JELENTKEZÉSI LEHETŐSÉG ITT >>