Melyik múlt vezet jövőnkbe? – Nemzetközi Építészkongresszus 2021 – LEZAJLOTT KÉPZÉS

Mindenki szereti a rejtvényeket! Építészek, megbízók és a nagyközönség is. „Mi” szeretnénk kifejezni gondolatainkat „építészül”, „ők” talán szeretnék megfejteni azokat 캔디팡.
Ez utóbbi mondat két vizsgálatnak nyit utat.
Az egyik az, hogy milyen „gondolatok” fejezhetők ki az erősen önmagával foglalkozó építészettel Download the flo app?
A következő pedig az, hogy nem kellene-e nekünk, építészeknek, az ember faji bölcsességének segítségére támaszkodva, képesnek lenni arra, hogy tudjuk, mit akarhatnak, tartanak szépnek, jónak a „többiek” 도키메키 메모리얼?
Azt reméljük, hogy a címben említett „múlt” megadhatja a választ mindkét kérdésre.
Talán nem a múlt formaidézeteivel, hanem azokhoz hasonló komplexitású, de függetlenül előhívott építészeti elemek alkalmazásával 세종폰트. Továbbá genetikai fejlődésünk szubliminált emlékei, egészen a barlangig visszamenően, szintén segíthetnek.
Mindenkit tisztelettel meghívunk a MÉSZ Nemzetközi Építészkongresszusra – azokat, akik intuitív vagy tudatos választ tudnának adni a fenti dilemmára, és azokat, akik erre kíváncsiak Telnet.

Időpont: 2021. július 2., péntek

Helyszín: Budapest, Operaház, Eiffel Műhelyház (1101 Budapest, Kőbányai út 30.)

Akkreditáció: folyamatban

Részvételi díj: 25.000 Ft + áfa (bruttó 31.750 Ft), de 2021 갤럭시s8 펌웨어 다운로드. június 21-ig történő jelentkezés és befizetés esetén kedvezményesen csak: 19.685 Ft +áfa (bruttó 25.000 Ft)

(A részvételi díj bruttó 14.384 Ft étkezési szolgáltatást tartalmaz)

Lehetőség van támogatói jegy vásárlására, mely esetén a számla nem tartalmaz áthárított étkezési szolgáltatást 영화 인셉션. Ennek díja: 32.000 Ft + áfa (bruttó 40.640 Ft)

 

RÉSZLETES PROGRAM ÉS JELENTKEZÉSI LEHETŐSÉG >>