Mi a hiba? Találjuk meg együtt! – Per- és hibamentes építés 2022 – LEZAJLOTT KÉPZÉS

A Per- és hibamentes építés című konferenciasorozatot 2017-ben kezdtük, és nagy sikert aratott, hiszen mindenkit érdekel, melyek azok a szakmai hibák, amik miatt a tervezőket, kivitelezőket a legtöbbször marasztalják el Download fish song.

2022-ben terítéken lesz egy középület PS hab hőszigetelésre ragasztott táblás kerámia homlokzatburkolatának lemállása, egy sportcsarnok fémlemez héjalású tetőszerkezetének beázása, egy családi ház cserépfedésének tönkremenetele, egy mélygarázs vizesedése, egy ikerház szerkezeti repedései és penészedése 윈도우미디어플레이어12. Az előadó sokak kedvenc professzora, dr. Tóth Elek címzetes egyetemi tanár (BME Építőanyagok és Magasépítés Tanszék), aranyfokozatú igazságügyi szakértő Download youtube ad block.

További példák mellett konkrét, jó megoldásokat is mutatnak a felkért alkalmazástechnikai szakértők.

MÉK AKKREDITÁCIÓ: 1,5 pont (MÉK 2022/235)

 

HELYSZÍNEK ÉS IDŐPONTOK
Kecskemét – 2022 Clear Gothic. október 11.
Veszprém – 2022. október 18.
Budapest – 2022. október 27.
Székesfehérvár – 2022. november 8.
Miskolc – 2022 asp.net excel 다운로드. november 15.

RÉSZVÉTELI DÍJAK
előzetes regisztráció és fizetés esetén: 3937 Ft + áfa (5000 Ft)
helyszíni készpénzes fizetés esetén: 4724 Ft + áfa (6000 Ft)
(A részvételi díj a konferencia étkezési díja.)

Az előadások anyagából online képzés készül, ami 2022 일천령일야. november 15. után lesz elérhető (A képzés ára: 5512 Ft + áfa [7000 Ft])

A Bács-Kiskun Megyei Építész Kamara, illetve a Fejér Megyei Építészek Kamarája hozzájárul tagjai részvételi díjához, így a BKMÉK, illetve a FMÉK tagjai, illetve az önkéntes szolgáltatási díjat fizető nyilvántartottjai ingyenesen vehetnek részt a kecskeméti, illetve a székesfehérvári helyszíneken.
A Magyar Építészek Veszprém Megyei Kamarája, illetve a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Építész Kamara hozzájárul tagjai részvételi díjához a veszprémi, illetve a miskolci helyszíneken, így a MÉVMK, illetve a BAZMÉK tagok és az önkéntes szolgáltatási díjat fizető nyilvántartottak részvételi díja: 4000 Ft.
(A jogosultság elbírálása a kamarai nyilvántartás alapján történik.)

 

TOVÁBBI TUDNIVALÓK, JELENTKEZÉSI LEHETŐSÉG >>