Műemlékeink – a közeli és a régmúlt épített öröksége – Épületszerkezeti Konferencia november 23-án – LEZAJLOTT KÉPZÉS

Rendezvényünk 2010-ben Gábor-konferenciaként indult, aztán Épületszerkezeti Konferencia-sorozatként nőtte ki magát. Első alkalommal Dr. Gábor László, „Bubu” születésének 100 연말정산 자료. évfordulóján munkássága előtt tisztelegtünk, majd a következő rendezvények sora az építészmérnöki szakmagyakorlás elméletének és példáinak bemutatójává vált Download the old team. A konferenciasorozat kezdetben egy-egy meghatározott épületszerkezeti témakört járt körül, míg az utóbbi években, egy-egy épülettípushoz kötődtek az előadások get out 다운로드. A kiválasztott épületeket azok építész tervezői ismertették; ezekhez társult az alkalmazott műszaki megoldások épületszerkezeti bemutatása, mindez az egységes és oszthatatlan építész-mérnöki alkotó tevékenység részeként r언어 다운로드. Valljuk, hogy az építőművészi elgondolások csak akkor eredményezhetnek hosszú távon is megbízható, és jól működő épületeket, ha azok részletképzései is egyenértékűen kiforrottak, kialakításuk megfelel az alkotói szándéknak download lg kdz.

A konferenciasorozat idei témája a régmúlt és a közelmúlt épített öröksége: a műemlékek. Köztudottan, épségben megmaradt műemlékekben szegény ország vagyunk, ezért elengedhetetlen ezek értéktartó megőrzése 에버노트 이미지. A 2021 évi Épületszerkezeti Konferencia az elmúlt időszak kiemelkedő műemlék-épületeinek építészeti és épületszerkezeti felújításának bemutatását tűzte ki célul, de egyes előadások az ezekhez alkalmazott általános épületszerkezeti tervezési elveket is érintik kof98 다운로드.

IDŐPONT: 2021. november 23. kedd, 09.00–16.40, online konferencia-részvétel november 30-ig, bármikor

HELYSZÍN: BME Központi épület 1 Download Windows MediaPlayer 11. emeleti Díszterem (1111 Budapest, Műegyetem rakpart 3.), illetve online részvétel

AKKREDITÁCIÓ: 3,5 pont (MÉK 2021/172)

A KONFERENCIA DÍJA:

Személyes részvétel:
2021 Copyright Expiration Classic. november 18-a éjfélig történő jelentkezés esetén bruttó 9.000 Ft
Ezt követő jelentkezés esetén bruttó 10.000 Ft
(A részvételi díj étkezési szolgáltatást is tartalmaz.)

Online részvétel: 10.000 Ft
A díj tartalmazza a konferencián való jelenléti vagy online részvételt, és a kiadványt, mely a helyszínen átvehető, vagy postán küldünk el Download Millennium Health Gymnastics.

A konferenciára támogatói jegy is vásárolható, ami 1 darab szabványméretű roll-up elhelyezésére is jogosít a Díszteremben. (A támogatás a BME Épületszerkezettan Tanszéket illeti.) Díja: 80.000 Ft + áfa (bruttó 101.600 Ft)

 

TOVÁBBI TUDNIVALÓK, RÉSZLETES PROGRAM, JELENTKEZÉSI LEHETŐSÉG ITT >>