NEMZETKÖZI ÉPÍTÉSZKONGRESSZUS 2022 – az Új Néprajzi Múzeumban március 25-én

Kurátor: Austin Williams, a Future Cities Project igazgatója, a Kingston School of Art vezető oktatója és a kínai Suzhou-i XJTLU egyetem címzetes építészeti kutatója 다본다 전용뷰어 다운로드. Építész, korábban filmproducer és újságíró, illetve a The Architectural Review kínai tudósítója.

TÉMA: AZ ÉPÍTÉSZET TERMÉSZETE

Hogyan kell nekünk – építészeknek, tervezőknek, várostervezőknek, művészeknek – reagálnunk a természetre, a környezetre és a változó éghajlatra city car driving? Ez a nemzetközi szimpózium az építészet természetét fogja feltárni: mint olyasvalamit, ami a környezetet használja és elfoglalja. Ez egy emberközpontú, kreatív folyamat, amelyet az elmúlt években károsnak vagy környezeti kockázatnak tekintenek 팅커벨 더빙.
Nem is olyan régen a városokat progresszív társadalmi eszköznek tekintették, most viszont – a klímaválság prizmáján keresztül – úgy tűnik, a városi életet átértelmezzük: közlekedés, energiafelhasználás, mobilitás, zsúfoltság, fejlődés, népesség… potenciálisan félelmetes kifejezések Download multiple php files? A háború utáni vízió, hogy tudatos tervezéssel és ambiciózus fejlesztéssel jobb életminőséget (jobb világot) teremtsünk, manapság gyakran nevetségesnek tűnik Download YouTube Crack. Sokszor hallani, hogy a jövőről inkább rettegéssel, semmint várakozással beszélnek.
A Covid után azonban úgy tűnik, hogy a világ megváltozik Monarch Monarch. Vannak, akik most úgy gondolják, hogy a „növekedés”, a kisebb lábnyom, a kevesebb utazás és az alacsonyabb energiafelhasználás alkalmazkodásával jobbá alakíthatjuk a jövőt Android shapes. Ez a megoldás? Vagy ez visszalépés?

IDŐPONT: 2022. március 25., péntek

HELYSZÍN: Új Néprajzi Múzeum (1134 Budapest, Ötvenhatosok tere)

AKKREDITÁCIÓ: MÉK 3,5 pont (2021/178)

RÉSZVÉTELI DÍJ: 25.000 Ft + áfa (bruttó 31.750 Ft)
(A részvételi díj étkezési szolgáltatást is tartalmaz.)

 

TOVÁBBI TUDNIVALÓK ÉS JELENTKEZÉSI LEHETŐSÉG >>

 

Főtámogató: Alukönigstahl Kft.   

A konferencia a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával valósul meg. 

A rendezvény szakmai partnere a Magyar Építészek Szövetsége.