Olcsóbban, jobban, könnyebben??? – Építési viták az építtetővel, kivitelezővel, hatósággal – LEZAJLOTT KÉPZÉS

2022 második felére sok tényező megváltozott az építési piacon, van, ami eddig megérte, de most drágává vált, és fordítva. Min lehet spórolni, mikor kell az építtető javaslatait elvetni projectlibre? Mik az új megoldások, technológiák, amik segíthetnek, és mi változik közben a jogi környezetben? Erre keresünk választ konferenciánkon.

ÉPÍTÉSZKAMARAI AKKREDITÁCIÓ: 2 pont (bírálati sorszám: MÉK 2021/180)

IDŐPONT: 2022 IPhone text. október 4. 14.00 óra

HELYSZÍN: AVKF Budapesti Campus, 1201 Budapest, Török Flóris u. 227-229., Nagyelőadó (ingyenes és kényelmes parkolási lehetőség az intézmény udvarán vagy a környező utcákban), illetve online részvétel

RÉSZVÉTELI DÍJAK:
Személyes részvétel: 3.150 Ft + áfa (4.000 Ft)
A személyes részvételi díj a konferencia étkezési díja 한글 이북. A helyszínen kizárólag bankkártyás fizetésre van lehetőség, ennek díja: 3.937 Ft + áfa (5.000 Ft)
Online részvétel építészkamarai tagoknak, nyilvántartottaknak kredipont-igényléssel: 3.150 Ft + áfa (4.000 Ft)
Online részvétel kredipont-igénylés nélkül: 1.575 Ft + áfa (2.000 Ft)

Spórolja meg a részvételi díjat gantt chart 다운로드!
A Olcsóbban, jobban, könnyebben??? – Építési viták az építtetővel, kivitelezővel, hatósággal című konferenciánkon ingyen vehetnek részt a helyszínen, akik az olcsóbb építésre jó javaslatot adnak praxisukból 시원스쿨 mp3. Az épkézláb javaslatot (tehát annál komolyabbakat, minthogy „vásároljon olcsón anyagot”) a jelentkezésnél a „Megjegyzés” rovatba kell beírni, és bár díjbekérő e-mail így is érkezik, érdemes megvárni a visszajelzést, hogy elfogadtuk-e a javaslatot Davich Toundato. Ugyanazt a javaslatot csak az első jelentkezőtől fogadjuk el.
A legjobbakat a konferencián közzétesszük, és – a helyszíni, előadói zsűri döntésének a függvényében – további díjakkal honoráljuk (Metszet, Építési Jog előfizetés) commview for wifi.

 

RÉSZLETES PROGRAM, TOVÁBBI TUDNIVALÓK, JELENTKEZÉSI LEHETŐSÉG >>