Szerelt technológiák – az idő szorításában… – Tervezői Nap október 14-én – LEZAJLOTT KÉPZÉS

Napjainkban a gyorsan elkészíthető szerelt szerkezetek az építés minden területén előretörnek. Építész Tervezői Napunkon Dr. Becker Gábor professzor előadásában megmutatja, a kezdetektől hogyan jutottunk idáig Download Oracle 8i. Dr. Kakasy László tanár úr egy nagy odafigyelést igénylő, nem veszélytelen megoldást elemez: a vakolt hőszigetelő rendszerekre ragasztott burkolatokat Download mp3 to say it was so beautiful. Pataky Rita tanárnő a szerelt homlokzatok speciális, manapság divatos megoldását veszi górcső alá: a perforált homlokzatokat Meditation mp3. A tanácsadók, alkalmazástechnikusok számos megoldást mutatnak – nem csak homlokzatokra.

A szakemberek személyesen is részt vehetnek az Építész Tervezői Napon, de online részvételre is van lehetőség – az építészkamarai pontokat ebben az esetben is meg lehet szerezni Download youtube video cell phone. (Az online közvetítés megtekintésének számítógépes feltételei >>)
A webinárium-résztvevők is megkaphatják az építészkamarai pontokat 헬베티카 폰트. Ehhez a konferencián feltett két kérdésre kell helyesen válaszolniuk a megadott internetes felületen (az aláírás helyett ezen a módon kell ilyenkor ellenőriznünk a „jelenlétet”) microsoft office document imaging 다운로드.

Időpont: 2021. október 14. csütörtök, az online résztvevők számára a konferenciáról felvétel készül, a felvétel október 21-ig bármikor megtekinthető

Építészkamarai akkreditáció: 2,5 pont (MÉK 2021/1)

Fizetendő díj:
személyes részvétel:
3150 Ft + áfa (4000 Ft)
A személyes részvételi díj a konferencia étkezési díja 테라리아 apk. A helyszínen kizárólag bankkártyás fizetésre van lehetőség, ennek díja: 3937 Ft + áfa (5000 Ft) 

online részvétel:
Építészkamarai tagoknak és nyilvántartottaknak kreditpont-igényléssel: 4000 Ft

 

TOVÁBBI TUDNIVALÓK, RÉSZLETES PROGRAM ÉS JELENTKEZÉSI LEHETŐSÉG >>