Településrendezési és építésügyi változások 2021 – építési jogi konferencia szeptember 7-én – LEZAJLOTT KÉPZÉS

Teljesen átalakult a településtervezéssel összefüggő jogszabályok rendszere az elmúlt hetekben. A 2021. évi XXXIX. törvény paradigmaváltást hozott a helyi építési szabályzatok megalkotásának folyamatában: több, mint harminc törvényt módosított úgy, hogy a kivitelezés feltételeit befolyásoló fontos előírásokat is érintett Download the Korean new namejo font. Ezt követően több, mint hatvan kormányrendelet is átalakult: egyebek mellett változott az OTÉK jelentős része, valamint a 314/2012 드래곤 길들이기 1 더빙. (XI. 8.) Korm. rendelet (a régi Településrendezési kódex) helyét is új jogszabály veszi át. Az új rendelkezések döntő részben azonnal alkalmazandók, illetve egyes esetekben átmenti rendelkezések születtek Download Mac Sleep.

Nagy kihívás ez a változások által leginkább érintett tervezők, települési főépítészek, településrendezésért felelős munkatársak, önkormányzati és hatósági ügyintézők, valamint az ilyen ügyekkel is foglalkozó jogászok, ügyvédek számára https 첨부파일 다운로드.

Az Építésijog.hu konferenciáján lehetőséget adunk arra, hogy a szakemberek fél nap alatt átlássák a legfontosabb változásokat, és így már az új előírásoknak megfelelően tudják a tevékenységüket végezni, beruházásaikat tervezni arrow clip art. Elsődlegesen nem elméleti tudást kínálunk! Az adott témában gyakorló szakemberek által tartott előadásaink arra helyezik a hangsúlyt, hogy a 2021 mp4 mp3 변환기 다운로드. júliusi jogszabályok következtében konkrétan miben változik az önkormányzati jogalkotási, a tervezési, illetve a kivitelezési munka Sigmaplot.

 

SZEMÉLYES ÉS ONLINE RÉSZVÉTELRE IS VAN LEHETŐSÉG

A budapesti helyszínen zajló konferencia közvetítése az interneten élőben is követhető, és utána felvételről is megtekinthető html jpg. Tehát ha ezt az online részvételi módot választja, akár az otthonában vagy munkahelyén is nézheti az előadásokat.
Ha Ön a konferencia időpontjában éppen nem ér rá, akkor sincs gond, a videófelvételeket a konferencia után még egy hétig – azaz szeptember 15-ig – bármikor megnézheti, akár több alkalommal is 다크나이트 라이즈.

VÁRJUK AZ ÖN KÉRDÉSEIT IS

A konferencia végén az előadók válaszolnak a résztvevők által feltett kérdésekre – ez is segítheti a tisztánlátást ps vr. Érdemes beküldeni a kérdéseit már előre a konferencia szakmai szervezője, dr. Jámbor Attila (ügyvéd, egyetemi oktató) részére a jambor.attila[kukac]epitesijog.hu címre, hogy az előadók fel tudjanak készülni a válaszadásra, illetve már az előadásaikat is ezek figyelembe vételével állíthatják össze.

IDŐPONT: 2021. szeptember 7., 14:00-től 18:30-ig (regisztráció 13.30 órától)

HELYSZÍN: AVKF Budapesti Campus, 1201 Budapest, Török Flóris u. 227-229., Nagyelőadó (ingyenes és kényelmes parkolási lehetőség az intézmény udvarán vagy a környező utcákban), illetve online részvétel

ÉPÍTÉSZKAMARAI AKKREDITÁCIÓ: 1,5 pont (bírálati sorszám: MÉK 2021/93)

ÜGYVÉDI KAMARAI AKKREDITÁCIÓ: 6 pont (nyilvántartási szám: NY001794/2021)

 

RÉSZLETES PROGRAM, TOVÁBBI TUDNIVALÓK, JELENTKEZÉSI LEHETŐSÉG ITT >>