Tervezői művezetés, Konferencia és országos webinárium – LEZAJLOTT KÉPZÉS

Tervezői művezetés – Konferencia + országos webinárium a szakszerű-jogszerű tervezői művezetésről a családiház bejelentéseknél

 

Konferencia: Flamenco Hotel, webes közvetítéssel és konzultációval a területi kamaráknál és interneten, interaktív módon – kérdések feltehetők elektronikusan

Téma: a bejelentés által előírt kötelező tervezői művezetés, felelősségbiztosítás, településképi arculati kézikönyv, 300 négyzetméter alatti családi házak szakszerű tervezése és kivitelezése

Időpont: 2018. február 1., 9.00–16.00

Helyszín: Hotel Flamenco Budapest (XI. kerület, Tas vezér u. 3-7.)  + vidéki helyszínek

Részvételi díj Budapesten és Győrött: bruttó 3.000 Ft (a részvételi díj a konferencia étkezési díja), egyéb helyszínen: ingyenes

Akkreditáció: 2 pont (MÉK 2017/255) a helyszíni és az online, továbbképzési pontot igénylő résztvevők számára egyaránt 

A vidéki helyszíneken a konferencia webes közvetítéssel kivetítőn nézhető meg. Egyes vidéki megyeszékhelyeken a területi építész kamarák saját tagjaik, illetve az önkéntes szolgáltatási díjat fizető nyilvántartottjaik részére ingyenes részvételt tesz lehetővé, de előzetes regisztráció itt is szükséges!

Egyénileg bárhonnan elérhető a webes közvetítés (átlagos sávszélességű) szélessávú interneten keresztül. MÉK továbbképzési pontot igénylők számára a „részvételi díj” bruttó 2.000 Ft. (A jelenlétet a konferencia alatt feltett, email-ben megválaszolandó kérdéssel fogjuk ellenőrizni. A kérdést figyelmen kívül hagyó kollégák nem kapnak igazolást!)

A továbbképzési pontot nem igénylő érdeklődők ingyenesen megtekinthetik a közvetítést, de regisztráció itt is szükséges!

A vidéken, valamint az online résztvevő kollégák elektronikusan tehetik fel kérdéseiket, az előadások után az előadók válaszolnak a lehetséges időkereten belül a szakmai kérdésekre.

Az online résztvevő kollégákat pár nappal a konferencia előtt, email-ben fogjuk értesíteni a szükséges tudnivalókról, hozzáférhetőségről.

 

Vidéki helyszínek:

Békéscsaba (ingyenes), Office House Invest Kft. földszinti tárgyalóterme, 5600 Békéscsaba, Kazinczy u. 4.

Gyöngyös (ingyenes), Polgármesteri Hivatal Díszterme, 3200 Gyöngyös, Fő tér 13.

Győr (3.000 Ft), Leier City Center, 9024 Győr, Hunyadi János utca 14.

Pécs (ingyenes), Pécsi Tudományegyetem, 7624 Pécs, Boszorkány út 2. A-015 terem

Székesfehérvár (ingyenes), Szabadművelődés Háza, Székesfehérvár, Fürdősor 3.

Szolnok (ingyenes), Tisza Mozi, 5000 Szolnok, Templom út 4.

Szombathely (ingyenes), VMÉK tárgyaló, 9700 Szombathely, Thököly utca 14.

 

A regisztráció legegyszerűbb és leggyorsabb módja az elektronikus jelentkezés! Kincstári pontjait csak így tudja felhasználni.

TOVÁBB A JELENTKEZÉSI OLDALRA >>

Ha mégis inkább faxon szeretné beküldeni jelentkezését, töltse le az ehhez szükséges jelentkezési lapot innen >>