Tetők, tetőtér-beépítések 2021-ben – vastagság, komfort, gyakorlat – Tervezői Nap szeptember 23-án – LEZAJLOTT KÉPZÉS

Szeptember 23-án Tetők, tetőtér-beépítések 2021-ben – vastagság, komfort, gyakorlat címmel rendezi meg következő Tervezői Napját az Artifex Kiadó, a hagyományokhoz híven most is a BME Épületszerkezettani Tanszékének védnökségével és közreműködésével Download the WordPress file. A szakmai programot Horváth Sándor Széchenyi-díjas, okleveles építészmérnök (BME Épületszerkezettani Tanszék) állította össze, ő lesz a nap levezető elnöke is Download the membership information.

Hallhatunk előadást a konferencián a tetőtér-beépítések lakókomfortjának kényes kérdéseiről, illetve a rétegrendekre vonatkozó aktuális tűzvédelmi követelményekről is 파랜드 택틱스 3. Konkrét megoldásokat láthatunk majd a légzárásra és párazárásra, hatékony hő- és hangszigetelő anyagok alkalmazására, de szó lesz tetőfedő anyagokról és hajlásszögekről is, valamint a tetőtéri belső térformálás anyagairól. A műszaki szempontok mellett érdemes a tetőtér-beépítésekkel kapcsolatos jogi szabályozást is áttekinteni, hiszen ebben jelentős változások történtek az utóbbi időben – erről is külön előadás szerepel a programban (melyet alább részletesen ismertetünk) dotnet framework 다운로드.

A szakemberek személyesen is részt vehetnek az Építész Tervezői Napon, de emellett továbbra is fenntartjuk az online részvételi lehetőséget – az építészkamarai pontokat ebben az esetben is meg lehet szerezni 꽃보다 남자 1화 다운로드.

Helyszín: A Bara Hotel konferenciaközpontja (Budapest XI., Hegyalja út 34–36.), illetve internetes közvetítés

Időpont: 2021 드래곤볼 게임. szeptember 23. csütörtök
az online résztvevők számára a konferenciáról felvétel készül, a felvétel szeptember 30-ig bármikor megtekinthető

Építészkamarai akkreditáció: 2,5 pont (MÉK 2021/1)

Fizetendő díj:
személyes részvétel: 4000 Ft
online részvétel:
Építészkamarai tagoknak és nyilvántartottaknak kreditpont-igényléssel: 4000 Ft
Kreditpont-igénylés nélkül: 1000 Ft
A webinárium-résztvevők is megkaphatják az építészkamarai pontokat deleted YouTube video. Ehhez a konferencián feltett két kérdésre kell helyesen válaszolniuk a megadott internetes felületen (az aláírás helyett ezen a módon kell ilyenkor ellenőriznünk a „jelenlétet”) Download The Milky Way of Love.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ÉS JELENTKEZÉSI LEHETŐSÉG ITT >>