TETŐTÉR-BEÉPÍTÉS – ÚJ KÖVETELMÉNYEK ÉS KOCKÁZATOK – Építési jogi konferencia és webinárium 2019. június 6-án – LEZAJLOTT KÉPZÉS

A 2019. március 15-én hatályba lépett előírások alapjaiban alakítják át a tetőtér-beépítés építésügyi követelményeit. Az új jogszabályi feltételek ismertetése mellett részletesen kitérünk az állandó szakmai problémákra (tűzvédelmi, statikai stb.), amelyeket a tervezők mellett a kivitelezőknek is ismerniük kell Bearbridge. Az új helyzetben a szakemberek mellett az építtetőknek is érdemes tájékozódniuk a lehetőségekről és korlátokról.

2019. június 6-i konferenciánk előadásai többek között az alábbi kérdésekre adnak választ:

•    Milyen településrendezési előírásokat lehet mostantól figyelmen kívül hagyni a tetőtér-beépítések esetében, és milyen szabályozási lehetőségek maradnak az önkormányzatok kezében 드래곤볼 부활의 f 자막?
•    Mikor kell építési engedély és mikor egyszerű bejelentés a tetőtér-beépítési beruházáshoz?
•    A tűzvédelmi előírásokat is érintette az Étv Download the revised audio bible. márciusi módosítása: ez mi alól ad felmentést, és mi lehet továbbra is akadály?
•    Az épület eredeti tervezőjének hozzájárulása szükséges-e a tetőtér-beépítéshez Download Google Photo Backup?
•    Műemlék épületek esetében milyen szempontokat kell figyelembe venni a beruházás tervezésekor?
•    Milyen víz- és légzárási, párazárási és a hőszigetelési problémákat kell megoldani a tetőablak-beépítések tervezésénél 더 폰?
•    Milyen tipikus szakszerűtlen megoldások rontják le a beépített tetőterek működését, milyen rétegrendekkel és csomópontokkal lehet biztosítani a szakszerű kivitelezést Download the hymn of love?
•    Milyen statikai, közműbővítési és közlekedési gondok merülnek fel leggyakrabban tetőtér-beépítéskor?
•    Milyen jellegzetes jogi akadályai lehetnek a tetőtér-beépítéseknek (például a társasházi lakóközösség vagy a szomszédok részéről), hogyan lehet ezeket kivédeni Download the free classic?

Időpont: 2019. június 6., 10.00-től 17.00 óráig (regisztráció 9.30-tól)
Helyszín: AVKF Budapesti Campus (1201 Budapest, Török Flóris utca 227-229.), illetve vidéki helyszíneken és interneten
Építészkamarai akkreditáció: 2,5 pont (MÉK 2019/162)Részvételi díj: 0 Ft / 2000 Ft / 4000 Ft

KEDVEZMÉNYEK ÉS ELŐFIZETÉSSEL KOMBINÁLT RÉSZVÉTELI DÍJAK, RÉSZLETES PROGRAM, ILLETVE JELENTKEZÉS ITT >>