Tűzvédelem, módosított OTSZ – a TVMI-k 2020-ban – Építész Tervezői Nap, online részvétel, november 5-12-ig – LEZAJLOTT KÉPZÉS

Dr. Takács Lajos Gábor egyetemi docens, a MÉK Tűzvédelmi Tagozat elnöke beszámol a tűzvédelmi műszaki irányelvek OTSZ módosításához kapcsolódó 2019-2020 리볼트2 다운로드. évi fejlesztéseiről. Külön előadás hangzik el a tűzterjedés elleni védelemről szóló irányelv módosításairól, ahol az újdonságok a homlokzati tűzterjedés elleni védelemre, a tűzterjedési gátak mellett a térbeli tűzterjedés elleni védelemre és az F mellékletben található részletrajzok átdolgozására terjedtek ki kgl win 다운로드. Veresné Rauscher Judit a Kiürítés című irányelv módosításairól, Szikra Csaba pedig a szimulációs TvMI változásainak hatásáról tart előadást az épületeink építészeti és szerkezeti kialakítására vonatkozóan 3ds max 다운로드.

A Tervezői Nap szakmai védnöke ezúttal is a BME Épületszerkezettani Tanszéke, dr. Takács Lajos Gábor egyetemi docens felügyeli a program összeállítását, és ő a konferencia levezető elnöke is 악동뮤지션 크레센도 mp3. Az egyetemi oktatók előadásait a termékforgalmazó cégek témakörhöz kapcsolódó alkalmazástechnikai, anyagismertető előadásai egészítik ki Setler6.

A rendezvény jelenleg már csak online követhető (az építészkamarai pontokat ebben az esetben is meg lehet szerezni.)

Időpont: november 5-12 경례곡 다운로드.
Építészkamarai akkreditáció: 2,5 pont (MÉK 2019/391)

Fizetendő díj:
Online részvétel esetén:
Építészkamarai tagoknak, kreditpont-igényléssel: 4000 Ft
Kreditpont-igénylés nélkül: 1000 Ft

A webinárium-résztvevők megkaphatják az építészkamarai pontokat 윈도우7 hotfix. Ehhez a konferencia ideje alatt feltett két kérdésre kell majd helyesen válaszolniuk a megadott internetes felületen (az aláírás helyett ezen a módon kell ilyenkor ellenőriznünk a „jelenlétet”).

 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK ÉS JELENTKEZÉSI LEHETŐSÉG ITT >>