Tűzvédelmi irányelvek – merre tovább? – Tervezői Nap november 4-én – LEZAJLOTT KÉPZÉS

Újabb OTSZ-módosítás várható, a változások iránya már látható a szabályzat körül zajló szakmai vitákból, illetve a tűzvédelmi irányelvek alakulásából D.C. Inside image. Mindez a napi tervezői praxisra is hatással van – erről fog beszélni a november 4-i Építész Tervezői Napon dr. Takács Lajos Gábor, a BME docense, aki egyébként a konferencia levezető elnöke is lesz (a Tervezői Napok szakmai védnökségét vállaló Épületszerkezettani Tanszéket képviselve) 강원도의 힘 다운로드. Egy konkrét irányelv – a kiürítésről szóló TvMI –  idei változását részletesebben is ismerteti Veresné Rauscher Judit (az Óbudai Egyetem oktatója), Szikra Csaba (BME Épületgépészeti és Épületenergetikai Tanszék) pedig a szimulációkkal segített tűzvédelmi tervezés gyakorlatát mutatja be néhány módszertani példa ismertetésével attachments from the web. Az építőanyag-gyártó cégek szakértői egy-egy épületszerkezeti elem aktuális tűzvédelmi kérdéseit járják körül; szó lesz például a szárazépítési szerkezetekről, a homlokzati hőszigetelésekről és a tűzgátló nyílászárók különböző típusairól is 바탈리온 다운로드.

A szakemberek személyesen is részt vehetnek az Építész Tervezői Napon, illetve online részvételre is van lehetőség – az építészkamarai pontokat ebben az esetben is meg lehet szerezni Download the High School Life Record. (Az online közvetítés megtekintésének számítógépes feltételei >>)
A webinárium-résztvevők is megkaphatják az építészkamarai pontokat 아이리버 드라이버. Ehhez a konferencián feltett két kérdésre kell helyesen válaszolniuk a megadott internetes felületen (az aláírás helyett ezen a módon kell ilyenkor ellenőriznünk a „jelenlétet”) 너구리 게임 다운로드.

Időpont: 2021. november 4.
online részvétel: 2021. november 4. és november 11. között bármikor

Helyszín: a Bara Hotel konferenciaközpontja (Budapest XI., Hegyalja út 34–36.), illetve online közvetítés

Építészkamarai akkreditáció: 2,5 pont (MÉK 2021/1)

Fizetendő díj:
Személyes részvétel: 
4000 Ft

Online részvétel:
Építészkamarai tagoknak és nyilvántartottaknak kreditpont-igényléssel: 4000 Ft
Kreditpont-igénylés nélkül: 1000 Ft

 

TOVÁBBI TUDNIVALÓK ÉS JELENTKEZÉSI LEHETŐSÉG ITT >>