Új anyagok és méretezési módszerek a betoniparban – LEZAJLOTT KÉPZÉS

A Budapesti Műszaki Egyetem Szilárdságtani és Tartószerkezeti Tanszék szeretettel meghívja 2013. szeptember 27-én tartandó online és interaktív videókonferenciájára Download Tyrian.

A konferencia keretében a betoniparban használatos, néhány idehaza újnak számító, korróziómentes betonerősítő anyagot szeretnénk bemutatni és ezen új anyagok sajátos méretezési módszereit térbeli végeselem szoftverrel 영화 더 넌. Válaszolni kívánunk azokra a felmerülő kérdésekre, amelyek egy szakmát gyakorló építészt, statikust, felelős műszaki vezetőt vagy műszaki ellenőrt érinthet, mint például:
– lehetséges-e a hagyományos vasalás kiváltása ezekkel az új anyagokkal;
– milyen anyagi paramétereket kell elkérnünk a gyártóktól;
– milyen különbségek adódhatnak a méretezés tekintetében, hogyan tudjuk ezeket kezelni;
– szabványok álláspontja Download SenseWorld.

Az előadások magyar és angol nyelven zajlanak, angol nyelvű előadónál tolmácsolással.

REGISZTRÁLNI ITT LEHET >>
regisztrációs díj: 4000 Ft + 27% áfa

Az online és interaktív konferencia kiszolgálója az iWowWe rendszer (www.iwowwe.com) Download the Satin machine lecture.

A videókonferencia egy hazánkban újnak számító online és interaktív videókonferencia rendszerrel fog működni, amely befogadó képessége 5000 fő 새로텍. A konferencia során az előadót és a vetítést láthatjuk, kérdések esetén másik kameraállásból a közönséget és a kérdezőt. A konferencia során lehetőség adódik a chates felületen interaktív módon kérdések feltevésére is, amelyet a moderátor tesz fel az előadás végén az előadónak Click to download to twandwick.

Kreditpontok:
Helyszíni résztvevőknek: MMK 2 pont (02/2013/0020)
On-line résztvevőknek: MMK 2 pont (01/2013/0035)
MÉK 2 pont (2012/398)

A jelentkezési cím: http://tervlap.hu/tovabbkepzes/tanfolyam/id/41

Elérhetőségek:

BME Szilárdságtani és Tartószerkezeti Tanszék Artifex Kiadó Kft Started like 2015.
www.szt.bme.hu
www.tervlap.hu

 

Előadások 2013 Download Kisato. szeptember 27-én:

9:15-10:00 Bevezető: Új anyagok és méretezési módszerek
Juhász Károly Péter építészmérnök, statikus mérnök, BME, Szilárdságtani és Tartószerkezeti Tanszék Laborvezető

10:00-11:00 Szintetikus makroszálak szálerősítésű betonokhoz
Garry Martin Tunneling and Precast Manager, Elasto Plastic Concrete, Írország

11:00-11:15 kávészünet

11:15-12:00 Üvegszál erősítésű polimerek
Dr 짱구는못말려. Herbák János fizikus, JP Fémker

12:00-13:00 Beton nemlineáris méretezése
Ing. Jan Cervenka Ph.D.  Cervenka Consulting, Cseh Köztársaság

 

Az online konferenciaközvetítés megtekintéséhez nem szükséges különleges számítógépes ismeret Mixed martial arts men and women. A következő eszközök kellenek használatához:
-lehetőleg széles sávú internetkapcsolattal rendelkező asztali számítógép, vagy laptop
-bármilyen böngésző, de ideális a Chrome
-csatlakoztatott, bekapcsolt hangszóró
-Flash Player médialejátszó (ha nincs a gépen, innen letölthető: http://www.adobe.com/support/flashplayer/downloads.html)

Ha mindezek megvannak, kattintson az email-ben kapott belépési linkre. Ekkor megnyílik a bejelentkező ablak. A fehér mezőbe írja be a nevét, majd kattintson a „Join” feliratú gombra. Ezután nincs több teendője, már csak az előadások megtekintésére és meghallgatására kell koncentrálnia. Ha kérdést szeretne feltenni az előadónak, a képmező jobb szélén elhelyezkedő „Chat” feliratú mező alján található üzenőmezőbe beírva írásos üzenetet küldhet. Az ilyen kérdések közül néhányat még a konferencia keretében megválaszolnak az előadók, nagyobb részükre a konferenciát követően fog sor kerülni. Ezek a válaszok később felkerülnek az Artifex Kiadó honlapjára, ahol bárki elolvashatja.

Ha bármilyen váratlan esemény (áramszünet, műszaki hiba stb.) meghiúsítaná a konferencia élő közvetítésének megtekintését, a regisztráltak ingyen letölthetik az Artifex Kiadó honlapjáról a konferencia előadásairól készített videófelvételeket. Ezek kb. 2 héttel a konferencia után kerülnek fel a honlapra.

Fontos figyelmeztetés! Régebbi, kis teljesítményű, elhasználódott számítógépek, vagy kis sávszélességű internetkapcsolat a kép és a hang akadozását, elcsúszását okozhatják!