Vízszigetelések anyagválasztása és mesterfogásai – Tervezői Nap április 22-én – LEZAJLOTT KÉPZÉS

A vízszigeteléssel kapcsolatos tudás felfrissítésére, továbbfejlesztésére ad lehetőséget a résztvevőknek legközelebbi Tervezői Napunk, melyet április 22-én élő internetes közvetítésen lehet követni, majd felvételről ezután még egy hétig meg lehet tekinteni (és a MÉK-pontokat is meg lehet szerezni ebben az időszakban) 택시 드라이버. A szakmai programot ezúttal is a BME Épületszerkezettani Tanszékével együttműködésben állítottuk össze. A konferencia levezető elnöke Kakasy László lesz, aki egyébként a teraszok, erkélyek rétegfelépítésének és vízszigetelésének kényes kérdéseiről előadást is fog tartani 에버테일. Pataky Rita a hőszigetelő anyagból kialakított lejtésképzéssel kapcsolatos tudnivalókat ismerteti. Igazi szakmai különlegesség lesz az új Néprajzi Múzeum szigeteléseit bemutató előadás, melyet a tervezők tartanak: Détári György és Reisch Richárd Download the novel Tekbon. A programban helyet kapnak a cégek témakörhöz kapcsolódó alkalmazástechnikai, anyagismertető előadásai is, többek között szó lesz illesztésmentes tetőszigetelési megoldásokról, felülvilágítók beépítéséről, és megtudjuk, mi lehet a szerepe a szárazépítésnek a tetőszigetelésben Chrome App Launcher.

A rendezvény jelenleg csak online követhető (az építészkamarai pontokat ebben az esetben is meg lehet szerezni. Az online közvetítés megtekintésének számítógépes feltételei >>)

Időpont: online részvételi lehetőség április 22-április 29 Winmax.
Építészkamarai akkreditáció: 2,5 pont (MÉK 2021/1)

Fizetendő díj, online részvétel:
Építészkamarai tagoknak, kreditpont-igényléssel: 4000 Ft
Kreditpont-igénylés nélkül: 1000 Ft

A webinárium-résztvevők megkaphatják az építészkamarai pontokat vgmdb 다운로드. Ehhez a konferencián feltett két kérdésre kell helyesen válaszolniuk a megadott internetes felületen (az aláírás helyett ezen a módon kell ilyenkor ellenőriznünk a „jelenlétet”) 반항하지마 다운로드.

 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ÉS JELENTKEZÉSI LEHETŐSÉG >>