Vízszigetelési újdonságok – fent, lent, bent – Építész Tervezői Nap szeptember 22-én – LEZAJLOTT KÉPZÉS

A vízszigetelések a gyakorlatban új és új megoldásokat követelnek, ritkán felel meg a katalógusok mintamegoldása, mintacsomópontja. Ezekkel az újdonságokkal, és az ezekre adott válaszokkal foglalkozik az Épszerk Tanszék és a Metszet közös konferenciája „Vízszigetelési újdonságok – fent, lent, bent” címmel 하모닉스 mp3. Dr. Dobszay Gergely egyetemi docens előadásából megtudhatjuk, mik is azok a „hibrid szigetelések” az alépítményeknél, és több előadás is foglalkozni fog a mélyépítési szigetelések új megoldásaival Download myanmar images.
Pataky Rita Széchenyi-díjas mestertanár és Tóth Emese mérnöktanár egy lapostető felújításának döntési sorát mutatják be, konkrétan egy légsátorral fedett lelátó és terasztető példáján keresztül starcraft 다운로드. A lapostetők területén is sok az újdonság, különösen a hasznosított tetők – terasztetők, zöldtetők esetében. Utóbbiak közül az Új Néprajzi Múzeum csapadékvíz-szigeteléséről is szó esik, míg Heincz Dániel mérnöktanár „Sportpálya a sportpályán” című előadása egy gimnázium tornacsarnokának szigeteléséről szól, mélyépítési szigetelések és hasznosított tetők kérdését egyaránt érintve 초등학교. A különböző lemezes és kenhető szigetelések számos kiegészítő megoldásáról, segédszerkezetéről is szó lesz.

A konferencia, illetve az élő közvetítés időpontja: 2022 Choi Yoon-young Yoga. szeptember 22., csütörtök

Helyszín: A Bara Hotel konferenciaközpontja (Budapest XI., Hegyalja út 34–36.), illetve online részvétel

Az online konferencia-résztvevők is megkaphatják az építészkamarai pontokat 키자니아. Ehhez a konferencia ideje alatt feltett két kérdésre kell majd helyesen válaszolniuk a megadott internetes felületen (az aláírás helyett ezen a módon kell ilyenkor ellenőriznünk a „jelenlétet”) 윤고딕 550. A felvétel a közvetítés után még egy hétig elérhető, ebben az időtartamban akár többször is meg lehet nézni, részletekben vagy egészben Samsiseki Fishing Village 3. A válaszok beküldésére rendelkezésre álló időtartam: a közvetítés napjától kezdve 1 hét.

Online részvétel: 2022 미디어팩. szeptember 22. és szeptember 29. között bármikor

Építészkamarai tagok itt érhetik el a konferenciát: https://tervlap.hu/tanfolyam/148
Aki nem igényel kamarai pontot, annak itt elérhető a felvétel: https://tervlap.hu/tanfolyam/149
Építészkamarai akkreditáció: 2,5 pont (2021/177)

Részvételi díjak:
Személyes részvétel: 3.150 Ft + áfa (4.000 Ft)
A személyes részvételi díj a konferencia étkezési díja 7080 가요 다운로드. A helyszínen kizárólag bankkártyás fizetésre van lehetőség, ennek díja: 3.937 Ft + áfa (5.000 Ft)
Online részvétel építészkamarai tagoknak, nyilvántartottaknak kredipont-igényléssel: 3.937 Ft + áfa (5.000 Ft)
Online részvétel kredipont-igénylés nélkül: 1.575 Ft + áfa (2.000 Ft)

 

RÉSZLETES PROGRAM, TOVÁBBI TUDNIVALÓK, JELENTKEZÉST LEHETŐSÉG ITT>>