X. Épületszerkezeti konferencia Középületek – észszerű használat és reprezentáció, webinárium – LEZAJLOTT KÉPZÉS

Középületek – észszerű használat és reprezentáció

 

Az első, 2010-ben szervezett konferenciából sorozat lett, mely „Gábor-konferenciaként” a szakmai közélet kiemelkedő eseményévé nőtte ki magát 간체 폰트 다운로드. Az első rendezvény Gábor László születésének 100. évfordulója tiszteletére szerveződött, majd ezt követően az építészmérnöki szakmagyakorlás elméletének és gyakorlatának rangos bemutatójává vált daemon tools. A BME Épületszerkezettani Tanszéke által szervezett konferenciasorozat kezdetben egy-egy épületszerkezeti témakört járt körül, egy-egy vendég építész, valamint a tanszék kiemelkedő tervezési, szakértési és oktatási gyakorlattal rendelkező munkatársainak előadásaival runblock exe 다운로드.

Az utóbbi három évben – egy-egy épülettípushoz kötve – az építőművészet és a műszaki megvalósítás elválaszthatatlan egysége jegyében, építész-épületszerkezeti szaktervező páros előadása ismertette az adott épület születésének építészeti elveit, és a hosszútávon megbízható működéshez szükséges részletképzéseket 사이퍼즈.

Az idei téma a középület, és annak sokszínűsége: a rendeltetésből adódó funkcionalitás, tiszta tér- és tömegképzések, a használók nagy számából adódó teremakusztikai és tűzvédelmi követelmények; a soha el nem hagyható épületenergetika, de az egyedi megoldásokat igénylő reprezentáció, vagy a szinte már társművészeti szintre emelt, alkalmazott kézműves szakipari technika Download Sylvie 1.21.

 

IDŐPONT: 2020. november 24., kedd
HELYSZÍN: BME Központi épület 1. emeleti Díszterem  (1111 Budapest, Műegyetem rakpart 3.)
AKKREDITÁCIÓ: 3,5 pont (2020/179)

A KONFERENCIA DÍJA:
2020 Download this. november 15-e éjfélig történő jelentkezés esetén bruttó 8.000 Ft
Ezt követő jelentkezés esetén bruttó 9.000 Ft
(A helyszínen kizárólag bankkártyás fizetésre van lehetőség!)

A konferenciára támogatói jegy is vásárolható, ami 1 darab szabványméretű roll-up elhelyezésére is jogosít a Díszteremben 이봐, 2016 년 앨범. (A támogatás a BME Épületszerkezettan Tanszéket illeti.) Díja: 70.000 Ft + áfa (bruttó 88.900 Ft)
(A részvételi díj étkezési szolgáltatást is tartalmaz.)

 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK ÉS JELENTKEZÉSI LEHETŐSÉG ITT >>