Online építésztovábbképzés a Tervlap portálon

Az építészek és más építőipari szakemberek számára előírt kötelező és szabadon választott továbbképzés elvégzésének sokak számára legkényelmesebb és az időbeosztásukhoz is legjobban illeszkedő módja az online-távképzés, amely minden időbeli kötöttségtől mentesen, a jelentkezéstől számított egy-két napon belül teljesíthető.
Új formában, de szakmailag változatlanul értékes tartalommal és gyorsan elvégezhetően 2011 óta működik kiadónk építész-továbbképző online-tanfolyama. Évről évre népszerűbb távoktatásunk a Tervlap.hu rendszeréből egy kattintással elérhető.
A portálon történő egyszeri regisztráció elégséges ahhoz, hogy a felhasználó cikket írhasson, részt vehessen rendezvényeinken, és elvégezze friss online-képzéseinket. Cikkíróink az olvasottság függvényében honoráriumban is részesülnek, amit a képzések tandíjaként is jóvá lehet íratni.
A szabadon választott képzésnél 2-4 kreditpontos kurzusok közül lehet választani. Ezek között vannak épületszerkezeti-alkalmazástechnikai jellegű tananyagok, épületfelújítással, korszerű épületenergetikával, fenntarthatósággal és tűzvédelemmel foglalkozó kurzusok. Tananyagainkban és rendezvényeink során kiemelt területként kezeljük a friss európai szabványok, építésügyi irányelvek, építési bejelentések és hatósági eljárások gyakorlati, az építészszakma egészét érintő kérdéseit.
Ezen kívül több olyan szakmai rendezvényünk előadásait is meg lehet online formában hallgatni, amelyek történelmi épületek szakszerű rehabilitációjával, a közelmúlt lokális és globális városrekonstrukciós elveivel és gyakorlatával foglalkoztak. A repertoár részét képezik az ökologikus építészetről, a tervezői termékkiírásról (CPR), az új energetikai szabályoknak megfelelő tervezésről és a jövő építési technológiáiról szóló előadássorozatok. Kínálatunkat videón rögzített szakmai-közéleti kulturális események is gazdagítják (lásd Országos Műemlékvédelmi Konferencia). Előadóink a meghirdetett témák szakterületeinek legelismertebb egyetemi oktatói és legfelkészültebb specialistái. Azok az érdeklődők, akik kamarai kreditpontot nem igényelnek, az előadásokat ingyen meghallgathatják.

 

BELÉPÉS A KÉPZÉSI OLDALRA >>  http://tervlap.hu/tovabbkepzes