építészeknek, mérnököknek

300 nm – Konferencia és országos webinárium a szakszerű és jogszerű családiház-tervezésről – LEZAJLOTT KÉPZÉS

Az építészkamara vezetői és szakjogásza az egyszerű bejelentés változásairól, a településképi rendeletről és az arculati kézikönyvről fognak beszélni, továbbá a 300 négyzetméter alatti családi házak szakszerű tervezése, szerkezetei és építőanyagai szerepelnek 2017. február 9-i konferenciánk előadásaiban.

Időpont: 2017. február 9., 9.00–14.00 Helyszín: Fuga Budapesti Építészeti Központ (1052 Budapest V. kerület, Petőfi Sándor utca 5.)  Részvételi díj: bruttó 3 000 Ft (A részvételi díj étkezési szolgáltatást tartalmaz.) A BUDAPESTI HELYSZÍNEN A TEREM MEGTELT, A JELENTKEZÉSI LEHETŐSÉG LEZÁRULT. Várólistára az info@artifexkiado.hu címre küldött levélben lehet, vagy tekintse meg a konferencia webes közvetítését, esetleg válasszon vidéki helyszínt. További helyszínekről, illetve online részvételről további információ alább olvasható. Akkreditáció: 1,5 pont (MÉK 2016/255) a helyszíni és az online, továbbképzési pontot igénylő résztvevők számára egyaránt  Egyes vidéki megyeszékhelyeken a területi építész kamarák saját tagjaik, illetve az önkéntes szolgáltatási díjat fizető nyilvántartottjaik részére helyszínt biztosít, ahol a konferencia webes közvetítéssel kivetítőn, ingyenesen nézhető meg, de előzetes regisztráció itt is szükséges! Egyénileg bárhonnan elérhető a webes közvetítés (átlagos sávszélességű) szélessávú interneten keresztül. MÉK továbbképzési pontot igénylők számára a „részvételi díj” bruttó 2 000 Ft. (A jelenlétet a konferencia alatt feltett, email-ben megválaszolandó kérdéssel fogjuk ellenőrizni! A kérdést figyelmen kívül hagyó kollégák nem kapnak igazolást!) A továbbképzési pontot nem igénylő érdeklődők ingyenesen megtekinthetik a közvetítést, de regisztráció itt is szükséges! A vidéken, valamint az online résztvevő kollégák elektronikusan tehetik fel kérdéseiket, az előadások után az előadók válaszolnak a lehetséges időkereten belül a szakmai kérdésekre. Az online résztvevő kollégákat pár nappal a konferencia előtt, email-ben fogjuk értesíteni a szükséges tudnivalókról, hozzáférhetőségről.   Vidéki helyszínek:

  • Kaposvár (a Somogy Megyei Építész Kamara szervezése saját tagjainak, illetve az önkéntes szolgáltatási díjat fizető nyilvántartottjainak; számukra a részvétel ingyenes)
  • Szombathely A TEREM MEGTELT, AJÁNLJUK AZ ONLINE RÉSZVÉTELT
  • Székesfehérvár (a Fejér Megyei Építészek Kamarája szervezése saját tagjainak, illetve az önkéntes szolgáltatási díjat fizető nyilvántartottjainak; számukra a részvétel ingyenes)
  • Békéscsaba (a Békés Megyei Építész Kamara szervezése saját tagjainak, illetve az önkéntes szolgáltatási díjat fizető nyilvántartottjainak; számukra a részvétel ingyenes)
  • Nyíregyháza A TEREM MEGTELT, AJÁNLJUK AZ ONLINE RÉSZVÉTELT
  • Szolnok (a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Építész Kamara szervezése bármely építész kamarai tag számára; a részvétel ingyenes)
  • Miskolc (a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Építész Kamara szervezése saját tagjainak, illetve az önkéntes szolgáltatási díjat fizető nyilvántartottjainak; számukra a részvétel ingyenes)

  A regisztráció legegyszerűbb és leggyorsabb módja az elektronikus jelentkezés! Elektronikusan itt lehet jelentkezni >> Ha mégis inkább faxon szeretne jelentkezni, töltse le a jelentkezési lapot innen >>   PROGRAM 8.30–9.00 Regisztráció (a kamarai helyszíneken és a Fugában) 9.00–9.10 Megnyitó (Csanády Pál levezető elnök) 9.10–9.40 Dr. Hajnóczi Péter MÉK elnök: A 2017 évi jogszabályváltozások és az egyszerű bejelentés 9.40–9.50 Kérdések, válaszok 9.50–10.10 Kotormán István műszaki és fejlesztési vezető (Swedsteel–Metecno Kft.): Minőségi acéllemez tetőfedések – 300m2 alatt is! 10.10–10.30 Nemere Judit okleveles építőmérnök, ügyvezető (Prefa Hungária Kft.): Felújítás és új építés könnyedén 10.30–10.50 Szatmári Zoltán alkalmazástechnikai mérnök-tanácsadó (Bachl Hőszigetelőanyag-gyártó Kft.): Hőszigetelni ezért kell, ugye? – Előremutató hőszigetelési megoldások homlokzati falak és magastetők esetén 10.50–11.10 Rácz István okl. építész, szaktanácsadó (Bauder Kft.): „Korszerű, szakszerű, észszerű“ – lapostetőrendszerek a Baudertől 11.10–11.30 Kávészünet 11.30–12.00 Turi Attila DLA MÉK alelnök: Településképi rendelet, arculati kézikönyv és a 300 négyzetméter alatti lakóházak 12.00–12.10 Kérdések, válaszok 12.10–12.40 Haraszti László műszaki tandácsadó, elméleti oktató (Icopal Kft.): Lapostető felújítása Icopal bitumenes lemezekkel 12.40–13.10 Dr. Gáts Andrea szakjogász: Az egyszerű bejelentéshez kötődő részletes szabályok, felelősségbiztosítás, szerződések 13.10–13.40      Kérdések, válaszok (A szervező a programváltoztatás jogát fenntartja.)