építészeknek, mérnököknek

Építési jog 2017. – így tervezhetünk, építhetünk 2017 januárjától – LEZAJLOTT

Kulcsfontosságú évindító konferencia január 12-én! 2017 januárjától folytatódik a „rendszerváltás” az építésügyben, egy új szemlélet bevezetésének újabb lépései következnek. A rutinszerűen végzett tevékenység sok esetben már nem lesz jogszerű. Január 12-i konferenciánkon dr. Jámbor Attila ügyvéd, egyetemi oktató és más szakértő előadóink segítségével fél nap alatt átláthatja az aktuális szabályozás lényegét. Így nem év közben, és főként nem a saját kárára kell szembesülnie a változásokkal. Vegyen részt a rendezvényen – vagy akár nézze meg az előadásokat videón –, hogy később csak a munkára kelljen koncentrálnia!

A regisztráció lezárult, a terem megtelt!  Várólistára az info@artifexkiado.hu címen lehet jelentkezni. Időpont: 2017. január 12., 13:30-tól 18:00-ig Helyszín: SZIE Ybl Miklós Építéstudományi Kar, Budapest XIV. ker., Thököly út 74., Nagyelőadó Építészkamarai akkreditáció: 1,5 pont (2016/254) A konferencián többek között az alábbi kérdésekre kaphat szakszerű, a mindennapi munkában használható választ:

  • Mi a jogalkotó szándéka a már bejelentett és a még tervezett 2017. évi változásokkal?
  • Konkrétan mit kell mostantól máshogyan végezni, dokumentálni egy-egy beruházás során?
  • Milyen következményekkel jár az egyszerű bejelentés hatályának kiterjesztése az épületátalakításokra is?
  • Milyen új lehetőségek nyílnak az önkormányzatok számára a településkép védelmére a nemrég elfogadott Településképi rendelet következtében?
  • Mire szabható ki ezen túl a településképi kötelezés milliós bírsága?
  • Mi a szándékuk a kamaráknak az új Építészeti, Mérnöki Tervezési és Szolgáltatási Rendszerrel, s hogyan érinti mindez az építészeti és mérnöki díjszabást, valamint a költségtervezést?
  • Hogyan készíthető jogszerű és szakszerű tervezési program?

  KEDVEZMÉNYEK ÉS ELŐFIZETÉSSEL KOMBINÁLT RÉSZVÉTELI DÍJAK, ILLETVE JELENTKEZÉS ITT >>