építészeknek, mérnököknek

Épületfizika 2023 – hőszigetelések optimuma – Építész Tervezői Nap március 23-án – LEZAJLOTT KÉPZÉS

Épületfizikai megközelítésben foglalkozik a korszerű épületszerkezeti megoldásokkal – s azon belül hangsúlyosan a hőszigetelések optimumának kérdésével – a 2023. március 23-i Tervezői Nap, melyet mostantól új helyszínen, a XI. kerületi Etele Plaza rendezvénytermében tartunk. A BME Épületszerkezettani Tanszéke részéről ez alkalommal Pataky Rita mestertanár fogja össze a konferencia programját, és ő lesz a nap levezető elnöke is. A témakörhöz kapcsolódó alkalmazástechnikai, anyagismertető előadások sorában szó lesz többek között farost alapú és más innovatív szigetelésekről, különböző szerelt homlokzati szerkezetek jellemzőiről, valamint energiahatékony nyílászáró- és árnyékolási megoldásokról, gravitációs szellőztetési lehetőségekről.

A konferencia, illetve az élő közvetítés időpontja: 2023. március 23., csütörtök

ÚJ HELYSZÍN(!): Etele Plaza rendezvényterme (1119 Budapest, Hadak útja 1.), illetve online részvétel, illetve online részvétel (Az online közvetítés megtekintésének számítógépes feltételei >>)

Az online konferencia-résztvevők is megkaphatják az építészkamarai pontokat. Ehhez a konferencia ideje alatt feltett kérdésekre kell majd helyesen válaszolniuk a megadott internetes felületen (az aláírás helyett ezen a módon kell ilyenkor ellenőriznünk a „jelenlétet”). A felvétel a közvetítés után még egy hétig elérhető, ebben az időtartamban akár többször is meg lehet nézni, részletekben vagy egészben. A válaszok beküldésére rendelkezésre álló időtartam: a közvetítés napjától kezdve 1 hét.

Online részvétel: 2023. március 23. és március 30. között bármikor

  • Építészkamarai tagok itt érhetik el a konferenciát: https://tervlap.hu/tanfolyam/175
  • Aki nem igényel kamarai pontot, annak itt elérhető a felvétel: https://tervlap.hu/tanfolyam/176

Építészkamarai akkreditáció: 2 pont (MÉK 2023/9)

Részvételi díjak:
Személyes részvétel:
3.150 Ft + áfa (4.000 Ft)
A személyes részvételi díj a konferencia étkezési díja.
Online részvétel építészkamarai tagoknak, nyilvántartottaknak kredipont-igényléssel: 3.937 Ft + áfa (5.000 Ft)
Online részvétel kredipont-igénylés nélkül: 1.575 Ft + áfa (2.000 Ft)

 

RÉSZLETES PROGRAM, TOVÁBBI TUDNIVALÓK ÉS JELENTKEZÉSI LEHETŐSÉG >