építészeknek, mérnököknek

Felújítás okosan – Upcycling – Építész Tervezői Nap április 20-án – LEZAJLOTT KÉPZÉS

Meglévő épületek, szerkezetek értékteremtő újrahasznosításával, vagyis az „upcycling”, az értéknövelő felújítások lehetőségeivel foglalkozik az Építész Tervezői Napok sorozat következő, április 20-i konferenciája, melyet – a hagyományokhoz híven – a BME Épületszerkezettani Tanszékével együttműködésben szervezünk. A nap levezető elnöke dr. Dobszay Gergely docens lesz, és ő kéri fel az egyetemi oktató előadókat is. Az építőanyag-forgalmazó cégek szakértői által tartott előadások egy része a felújításokkal történő energiahatékonyság-növelés módjait járja körül; szó lesz a homlokzatokon és a helyiségeken belül elhelyezett hőszigetelésekről, a hőhidak kezeléséről, rögzítési lehetőségekről. Terítékre kerül ezeken kívül a felújítások összefüggésében a tetőszerkezetek, az erkélyek és teraszok, valamint a szellőzéstechnika kérdésköre is.

A konferencia, illetve az élő közvetítés időpontja: 2023. április 20., csütörtök

HELYSZÍN: Etele Plaza Prémium Moziterem (1119 Budapest, Hadak útja 1., 6. emelet), illetve online részvétel (Az online közvetítés megtekintésének számítógépes feltételei >>)

Az online konferencia-résztvevők is megkaphatják az építészkamarai pontokat. Ehhez a konferencia ideje alatt feltett kérdésekre kell majd helyesen válaszolniuk a megadott internetes felületen (az aláírás helyett ezen a módon kell ilyenkor ellenőriznünk a „jelenlétet”). A felvétel a közvetítés után még egy hétig elérhető, ebben az időtartamban akár többször is meg lehet nézni, részletekben vagy egészben. A válaszok beküldésére rendelkezésre álló időtartam: a közvetítés napjától kezdve 1 hét.

Online részvétel: 2023. április 20. és április 27. között bármikor

  • Építészkamarai tagok itt érhetik el a konferenciát: https://tervlap.hu/tanfolyam/177
  • Aki nem igényel kamarai pontot, annak itt elérhető a felvétel: https://tervlap.hu/tanfolyam/178

Építészkamarai akkreditáció: 2 pont (MÉK 2023/9)

Részvételi díjak:
Személyes részvétel:
3.150 Ft + áfa (4.000 Ft)
A személyes részvételi díj a konferencia étkezési díja. A helyszínen kizárólag készpénzes fizetésre van lehetőség, ennek díja: 3.937 Ft + áfa (5.000 Ft)

Online részvétel építészkamarai tagoknak, nyilvántartottaknak kreditpont-igényléssel: 3.937 Ft + áfa (5.000 Ft)
Online részvétel kreditpont-igénylés nélkül: 1.575 Ft + áfa (2.000 Ft)

 

TOVÁBBI TUDNIVALÓK ÉS JELENTKEZÉSI LEHETŐSÉG >>