építészeknek, mérnököknek

Transzparensek – nyílászárók és homlokzat – Építész Tervezői Nap szeptember 21-én – LEZAJLOTT KÉPZÉS

„Lehetőségek és korlátok – üvegtetők szerkesztési szabályai” – erről fog szólni dr. Becker Gábor előadása a szeptember 21-i Tervezői Napon; a BME professzora egyben a konferencia – a szakmai program összeállításában is közreműködő – levezető elnöke. A BME Épületszerkezettani Tanszékéről a másik előadó dr. Dobszay Gergely docens lesz (régi ablakok érdekességeiről beszél majd), és Vámossy Istvántól, a Paulinyi & Partners iroda projektigazgatójától is hallhatunk egy előadást a helyszín, az Etele Plaza homlokzatáról, amit a valóságban is meg lehet nézni.

Az alkalmazástechnikai, anyagismertető prezentációk sorában szó lesz a homlokzatokon alkalmazható építőanyagokról és szerkezetekről – köztük a szerelt szerkezetek, burkolatok több változatáról is –, valamint különböző anyagokból készült korszerű nyílászárókról, köztük több új rendszerről. Különleges téma lesz a fentiek mellett egy – a Lánchíd esetében is alkalmazott – mobil árvízvédelmi rendszer bemutatása. A konferenciára már lehet jelentkezni; személyes és online részvételre is.

A konferencia, illetve az élő közvetítés időpontja: 2023. szeptember 21, csütörtök

HELYSZÍN: Etele Plaza Prémium Moziterem (1119 Budapest, Hadak útja 1., bejárat a Kelenföld vasútállomás felőli oldalon, 5. emelet), illetve online részvétel (Az online közvetítés megtekintésének számítógépes feltételei >>)

Építészkamarai akkreditáció: 2 pont (MÉK 2023/9)

Részvételi díjak:
Személyes részvétel:
3.150 Ft + áfa (4.000 Ft)
A személyes részvételi díj a konferencia étkezési díja. A helyszínen kizárólag bankkártyás fizetésre van lehetőség, ennek díja: 3.937 Ft + áfa (5.000 Ft)

Online részvétel építészkamarai tagoknak, nyilvántartottaknak kreditpont-igényléssel: 3.937 Ft + áfa (5.000 Ft)
Online részvétel kreditpont-igénylés nélkül: 1.575 Ft + áfa (2.000 Ft)

 

TOVÁBBI TUDNIVALÓK, RÉSZLETES PROGRAM ÉS JELENTKEZÉSI LEHETŐSÉG ITT >>