építészeknek, mérnököknek

A hőszigetelés tervezése szerelt szerkezetekben és tetőkben – Tervezői Nap március 21-én – LEZAJLOTT KÉPZÉS

Szó lesz arról, amiről sok tervező megfeledkezik: a hőátbocsátást módosító korrekciós tényezőkről – dr. Bakonyi Dániel mutatja be, mennyire módosítja ez az épület egészének energetikáját. Pataky Rita a hőszigetelés és légzárás részleteit fogja boncolgatni előadásában, míg Németh Csaba egy gyakorlati példán mutatja meg a tervezői szempontokat.
Ezen aktuális kérdésekről is szó lesz a március 21-i Építész Tervezői Napon. A nap szakmai szervezője és levezető elnöke a BME Épületszerkezettani Tanszék Széchenyi-díjas mestertanára, Pataky Rita.

A konferencia, illetve az élő közvetítés időpontja: 2024. március 21.

HELYSZÍN: Etele Plaza Prémium Moziterem (1119 Budapest, Hadak útja 1., bejárat a Kelenföld vasútállomás felőli oldalon, 5. emelet), illetve online részvétel (Az online közvetítés megtekintésének számítógépes feltételei >>)

Az online konferencia-résztvevők is megkaphatják az építészkamarai pontokat. Ehhez a konferencia ideje alatt feltett kérdésekre kell majd helyesen válaszolniuk a megadott internetes felületen (az aláírás helyett ezen a módon kell ilyenkor ellenőriznünk a „jelenlétet”). A felvétel a közvetítés után még egy hétig elérhető, ebben az időtartamban akár többször is meg lehet nézni, részletekben vagy egészben. A válaszok beküldhetők: március 28-ig.

Online részvétel: 2024. március 21. és március 28. között bármikor

Építészkamarai akkreditáció: 2 pont (MÉK 2023/9)

Részvételi díjak:
Személyes részvétel:
3.150 Ft + áfa (4.000 Ft, ebből bruttó ezer forintot visszatérítünk a résztvevőknek)
A személyes részvételi díj a konferencia étkezési díja. A helyszínen kizárólag bankkártyás fizetésre van lehetőség, ennek díja: 3.937 Ft + áfa (5.000 Ft)

Online részvétel építészkamarai tagoknak, nyilvántartottaknak kreditpont-igényléssel: 4.724 Ft + áfa (6.000 Ft)
Online részvétel kreditpont-igénylés nélkül: 2.362 Ft + áfa (3.000 Ft)

 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK, RÉSZLETES PROGRAM, JELENTKEZÉSI LEHETŐSÉG ITT >>