építészeknek, mérnököknek

CAD’oro 2024 – építészeti animációs filmszemle Budapesten – LEZAJLOTT

Az első CAD'oro Építészeti Animációs Filmszemlére 41 kisfilm érkezett, közülük többet is világsztár építészirodák terveihez készítettek magyar szakemberek, művészek. A zsűri már dolgozik a pályaművek értékelésén, várhatóan több kategóriában jutalmazzák majd a legjobbakat a 2024. május 14-i díjkiosztón. Elindult a közönségszavazás is: a cadoro.hu oldalon egészen május 13-ig kattinthatnak az érdeklődők a nekik tetsző munkákra.

Ma már sok építésziroda készít a tervezett házairól kis animációs filmeket, melyekből a megvalósulás előtt érzékelhetjük az épület(ek) hangulatát, arányait, térkapcsolatait, környezetbe illeszkedését. Ezekből az építészeti animációs kisfilmekből azok a laikus megrendelők is pontos benyomásokat szerezhetnek a leendő házról, akik számára a hagyományos műszaki tervek – alaprajzok, metszetek, csomóponti rajzok stb. – értelmezése esetleg nehézséget okozna. Statikus számítógépes látványtervek már jó ideje készülnek hasonló célokból, de az utóbbi években a minőségi szolgáltatást nyújtó tervezőirodák már jellemzően mozgóképes épületvizualizációt készítenek a megrendelők tájékoztatására, döntéseik megkönnyítésére.

Az eredményhirdetés és a díjátadó május 14-én 16 órától lesz az Etele Plaza Prémium Mozitermében, ahová szeretettel várjuk az érdeklődőket, de a rendezvény online is követhető.

MÉK AKKREDITÁCIÓ: A magas kamarai akkreditációs díj miatt a szervező nem akkreditáltatja a rendezvényt, de egyéni elbírálás (ingyenes) kérhető a kamaráktól.

HELYSZÍN: Etele Plaza Prémium Moziterem (1119 Budapest, Hadak útja 1., bejárat a Kelenföld vasútállomás felőli oldalon, 5. emelet), illetve online részvétel

RÉSZVÉTELI DÍJAK:
Személyes részvétel: 8.500 Ft
A személyes részvételi díj étkezési szolgáltatást is tartalmaz.
Online részvétel: 2.000 Ft

 

TOVÁBBI TUDNIVALÓK ÉS JELENTKEZÉSI LEHETŐSÉG >>