építészeknek, mérnököknek

Alternatív felújítási megoldások értékelése – Építész Tervezői Nap május 16-án – LEZAJLOTT KÉPZÉS

A BME Épületszerkezettani Tanszéke és az Artifex Kiadó által szervezett sorozat következő konferenciáján dr. Dobszay Gergely docens lesz a levezető elnök, és ő tartja a bevezető előadást is (dr. Bakonyi Dániel kollégájával közösen) az épületszerkezeti rekonstrukciókkal, a történeti ablakok felújításával kapcsolatos szakmai vitákról. Pataky Rita mestertanár előadása is a felújítási témát érinti, dr. Becker Gábor professzor pedig az MTA-székház rekonstrukciójának érdekes részleteit mutatja be (az előadásban közreműködik Kelemen Bálint is a Közti részéről). Az egyetemi oktatók előadásait – a szokásos módon – az építőanyag-forgalmazó cégek témakörhöz kapcsolódó alkalmazástechnikai, anyagismertető prezentációi egészítik ki.

A KONFERENCIA IDŐPONTJA:
- személyes részvétel, illetve élő közvetítés: 2024. május 16.
- az online résztvevők számára a konferenciáról felvétel is készül, a felvétel 2024. május 16. és május 23. között bármikor megtekinthető

ÉPÍTÉSZKAMARAI AKKREDITÁCIÓ: 2 pont (MÉK 2024/15)

HELYSZÍN: Etele Plaza Prémium Moziterem (1119 Budapest, Hadak útja 1., bejárat a Kelenföld vasútállomás felőli oldalon, 5. emelet), illetve online részvétel (Az online közvetítés megtekintésének számítógépes feltételei >>)

Az online konferencia-résztvevők is megkaphatják az építészkamarai pontokat. Ehhez a konferencia ideje alatt feltett kérdésekre kell majd helyesen válaszolniuk a megadott internetes felületen (az aláírás helyett ezen a módon kell ilyenkor ellenőriznünk a „jelenlétet”). A felvétel a közvetítés után még egy hétig elérhető, ebben az időtartamban akár többször is meg lehet nézni, részletekben vagy egészben. A válaszok beküldhetők: május 23-ig.

Online részvétel: 2024. május 16. és május 23. között bármikor

  • Építészkamarai tagok itt érhetik el a konferenciát: https://tervlap.hu/tanfolyam/212
  • Aki nem igényel kamarai pontot, annak itt elérhető a felvétel: https://tervlap.hu/tanfolyam/213

RÉSZVÉTELI DÍJAK:
Személyes részvétel:
3.150 Ft + áfa (4.000 Ft, ebből bruttó ezer forintot írunk jóvá a tervlap.hu rendszerében)
A személyes részvételi díj a konferencia étkezési díja. A helyszínen kizárólag bankkártyás fizetésre van lehetőség, ennek díja: 3.937 Ft + áfa (5.000 Ft)

Online részvétel építészkamarai tagoknak, nyilvántartottaknak kreditpont-igényléssel: 4.724 Ft + áfa (6.000 Ft)
Online részvétel kreditpont-igénylés nélkül: 2.362 Ft + áfa (3.000 Ft)

 

TOVÁBBI TUDNIVALÓK ÉS JELENTKEZÉSI LEHETŐSÉG >