építészeknek, mérnököknek

Online építésztovábbképzés a Tervlap portálon

Az építészek és más építőipari szakemberek számára előírt kötelező és szabadon választott továbbképzés elvégzésének sokak számára legkényelmesebb és az időbeosztásukhoz is legjobban illeszkedő módja az online távképzés, amely minden időbeli kötöttségtől mentesen teljesíthető a jelentkezést követően.

Új formában, de szakmailag változatlanul értékes tartalommal és gyorsan elvégezhetően 2011 óta működik kiadónk építész-továbbképző online tanfolyama . Évről évre népszerűbb távoktatásunk a Tervlap.hu rendszeréből egy kattintással elérhető.

A Tervlap.hu portálon egyszeri regisztrációt követően lehet az aktuális online képzéseinket elvégezni. A regisztrációt követően a felhasználó könnyen, egy kattintással jelentkezhet rendezvényeinkre, illetve könnyen kezelhető felhasználói felületen cikket is írhat és küldhet be, amely azután megjelenik a Tervlap.hu oldalon. Cikkíróink az olvasottság függvényében honoráriumban is részesülnek, amit akár a képzések tandíjaként is jóvá lehet íratni.

A szabadon választott képzéseknél általában 1-2 kreditpontos online továbbképzések közül lehet választani. Ezek között vannak épületszerkezeti-alkalmazástechnikai jellegű tananyagok, épületfelújítással, korszerű épületenergetikával, fenntarthatósággal és tűzvédelemmel foglalkozó kurzusok. Tananyagainkban és rendezvényeink során kiemelt területként kezeljük a friss európai szabványok, építésügyi irányelvek, építési bejelentések és hatósági eljárások gyakorlati, az építészszakma egészét érintő kérdéseit .

A repertoár részét képezik az ökologikus építészetről, az új energetikai szabályoknak megfelelő tervezésről és a jövő építési technológiáiról szóló előadássorozatok. Kínálatunkat esetenként videón rögzített szakmai-közéleti kulturális események is gazdagítják. Előadóink a meghirdetett témák szakterületeinek legelismertebb egyetemi oktatói és legfelkészültebb specialistái.

A kiválasztott online képzés ingyenesen is megtekinthető – az ellenőrző teszt is megtekinthető –, de a teszt beküldése és a kamarai kreditpont-igazolás a képzés díjának kiegyenlítéséhez kötött (tehát a képzés díja az előadások megtekintése után is még kiegyenlíthető, viszont a teszt beküldéséhez már szükséges a befizetés). A banki átutalás a regisztrációkor megadott email-címre érkező automatikus üzenet alapján lehetséges. A képzés díjához a cikkírói tevékenységből származó honorárium is felhasználható. Az adott tanfolyam kurzusaira kattintva megtekinthetőek a tananyagok. Az ellenőrző tesztsor kitöltésére akkor nyílik lehetőség, ha a felhasználó minden tananyagot megtekintett (a tananyaglistában az adott tananyag címe mellett megjelenik a zöld „pipa” jel), és a tanfolyam díját kiegyenlítette. A tesztsorok többnyire 10 feleletválasztós tesztkérdést tartalmaznak, amelyek sikeres teljesítéséhez maximum egy hibát lehet ejteni (lehetőség van a többszöri próbálkozásra, 30 perc várakozási idő elteltével). A sikeres teljesítést, illetve a képzés díjának átutalását követően a regisztrációkor megadott kamarai adatok (területi építész kamara neve, kamarai tagsági szám, kamaránál nyilvántartott cím) alapján hamarosan elkészül a kreditpont-igazolás pdf formátumban, amelyet a regisztrációkor megadott email-címre küldünk.

Azok az érdeklődők, akik kamarai kreditpontot nem igényelnek, az előadásokat ingyen meghallgathatják.

 

BELÉPÉS A KÉPZÉSI OLDALRA >>