Tervezői művezetés: ami a szakembertől elvárható – LEZAJLOTT

Konferencia + országos webinárium

 

Téma: Sok tervező számára az egyszerű bejelentésekkel bevezetett kötelező tervezői művezetés új feladat, nem tudják, a helyszínen mi az, amit szakemberként (a bírói gyakorlat szerint…) észre kell venniük, naplózni kell, esetleg más intézkedést tenni African tv. A konferencia az ő számukra kíván segítséget nyújtani szakértők segítségével, akik a jogi hátteret és felelősségi kérdéseket (dr. Jámbor Attila ügyvéd), illetve a szakmai tudnivalókat (dr 워로드3. Dulácska Endre professzor emeritus, Huszár Zsolt mestertanár BME) mondják el.

Időpont: 2019. február 13., 9.00–16.00

Helyszín: AVKF Budapesti Campus (1201 Budapest, Török Flóris utca 227.)  + vidéki helyszínek, ahonnan webes közvetítéssel lehet követni a konferenciát és interaktív módon lehet résztvenni a konzultációban
BUDAPESTEN A JELENTKEZÉSI LEHETŐSÉG LEZÁRULT, A TEREM MEGTELT Download the vacation application form. Az érdeklődőknek ajánljuk a vidéki helyszíneket vagy az online részvételt.

Részvételi díj Budapesten:
PMÉK tagoknak: ingyenes, nem PMÉK tagoknak bruttó 3.000 Ft (a részvételi díj a konferencia étkezési díja )

Részvételi díj egyéb helyszínen: ingyenes

További helyszínekről, illetve online részvételről további információ alább olvasható Download Windows 7 Notepad.

Akkreditáció: 2 pont (MÉK 2019/2) a helyszíni és az online, továbbképzési pontot igénylő résztvevők számára egyaránt 

A vidéki helyszíneken a konferencia webes közvetítéssel kivetítőn nézhető meg c Download Eclipse. Egyes vidéki megyeszékhelyeken a területi építész kamarák saját tagjaik, illetve az önkéntes szolgáltatási díjat fizető nyilvántartottjaik részére ingyenes részvételt tesznek lehetővé, de előzetes regisztráció itt is szükséges 신용재!

Egyénileg bárhonnan elérhető a webes közvetítés (átlagos sávszélességű) szélessávú interneten keresztül 리리 테일즈 다운로드. MÉK továbbképzési pontot igénylők számára a „részvételi díj” bruttó 2.000 Ft. (A jelenlétet a konferencia alatt feltett, email-ben megválaszolandó kérdéssel fogjuk ellenőrizni 위인동화. A kérdést figyelmen kívül hagyó kollégák nem kapnak igazolást!)

A továbbképzési pontot nem igénylő érdeklődők ingyenesen megtekinthetik a közvetítést, de regisztráció itt is szükséges (hogy a közvetítési linket a konferencia reggelén el tudjuk küldeni) 3 music from High Rapper!

A vidéken, valamint az online résztvevő kollégák elektronikusan tehetik fel kérdéseiket, az előadások után az előadók válaszolnak a lehetséges időkereten belül a szakmai kérdésekre 기상자료 다운로드.

Az online résztvevő kollégákat pár nappal a konferencia előtt, email-ben fogjuk értesíteni a szükséges tudnivalókról, hozzáférhetőségről.

Vidéki helyszínek:

Békéscsaba BMÉK tagoknak (ingyenes), Munkácsy Hotel konferenciaterme, 5600 Békéscsaba, Kórház utca 4.

Debrecen HBMÉK tagoknak (ingyenes), Hajdú-Bihar Megyei Építész Kamara előadóterme, 4028 Debrecen, Sarló utca 3.

Győr GYMSMÉK tagoknak (ingyenes), Széchenyi István Egyetem, Építész Műteremház – Európa terem, 9026 Győr, Egyetem tér 1.

Gyöngyös HMÉK tagoknak (ingyenes), Polgármesteri Hivatal Díszterme, 3200 Gyöngyös, Fő tér 13.

Nyíregyháza (ingyenes), SZSZBMÉK tanácsterme, 4400 Nyíregyháza, Őz utca 21. – A JELENTKEZÉSI LEHETŐSÉG LEZÁRULT, A TEREM MEGTELT. Az érdeklődőknek ajánljuk az online részvételt.

Pécs DDÉK tagoknak (ingyenes), Pécsi Tudományegyetem, A-019 terem, 7624 Pécs, Boszorkány út 2.

Sopron GYMSMÉK tagoknak (ingyenes), Soproni Egyetem, B épület, II. emelet 7. terem, 9400 Sopron, Bajcsy-Zsilinszky utca 7.

Székesfehérvár FMÉK tagoknak (ingyenes), Szabadművelődés Háza, 8000 Székesfehérvár, Fürdősor 3.

Szolnok JNSZMÉK tagoknak (ingyenes), Tisza Mozi, 5000 Szolnok, Templom út 4.

Szombathely VMÉK tagoknak (ingyenes), VMÉK tárgyaló, 9700 Szombathely, Thököly utca 14.

Veszprém MÉVMÉK tagonknak (ingyenes), Noszlopy Gáspár Gimnázium és Kollégium, 8200 Veszprém, Tüzér utca 42.

 

RÉSZLETES PROGRAM és JELENTKEZÉSI LEHETŐSÉG ITT >>