Tervezői művezetés, Konferencia és országos webinárium – LEZAJLOTT KÉPZÉS

Tervezői művezetés – Konferencia + országos webinárium a szakszerű-jogszerű tervezői művezetésről a családiház bejelentéseknél

 

Konferencia: Flamenco Hotel, webes közvetítéssel és konzultációval a területi kamaráknál és interneten, interaktív módon – kérdések feltehetők elektronikusan

Téma: a bejelentés által előírt kötelező tervezői művezetés, felelősségbiztosítás, településképi arculati kézikönyv, 300 négyzetméter alatti családi házak szakszerű tervezése és kivitelezése

Időpont: 2018 엘로스의 군주. február 1., 9.00–16.00

Helyszín: Hotel Flamenco Budapest (XI. kerület, Tas vezér u. 3-7.)  + vidéki helyszínek

Részvételi díj Budapesten és Győrött: bruttó 3.000 Ft (a részvételi díj a konferencia étkezési díja), egyéb helyszínen: ingyenes

Akkreditáció: 2 pont (MÉK 2017/255) a helyszíni és az online, továbbképzési pontot igénylő résztvevők számára egyaránt 

A vidéki helyszíneken a konferencia webes közvetítéssel kivetítőn nézhető meg Ring Mabel. Egyes vidéki megyeszékhelyeken a területi építész kamarák saját tagjaik, illetve az önkéntes szolgáltatási díjat fizető nyilvántartottjaik részére ingyenes részvételt tesz lehetővé, de előzetes regisztráció itt is szükséges 유리의 복수!

Egyénileg bárhonnan elérhető a webes közvetítés (átlagos sávszélességű) szélessávú interneten keresztül Download Show Me the Money 8 4. MÉK továbbképzési pontot igénylők számára a „részvételi díj” bruttó 2.000 Ft. (A jelenlétet a konferencia alatt feltett, email-ben megválaszolandó kérdéssel fogjuk ellenőrizni 행정구역도. A kérdést figyelmen kívül hagyó kollégák nem kapnak igazolást!)

A továbbképzési pontot nem igénylő érdeklődők ingyenesen megtekinthetik a közvetítést, de regisztráció itt is szükséges Happy Birthday Cake!

A vidéken, valamint az online résztvevő kollégák elektronikusan tehetik fel kérdéseiket, az előadások után az előadók válaszolnak a lehetséges időkereten belül a szakmai kérdésekre Download msds piccharacters.

Az online résztvevő kollégákat pár nappal a konferencia előtt, email-ben fogjuk értesíteni a szükséges tudnivalókról, hozzáférhetőségről company's introduction ppt.

 

Vidéki helyszínek:

Békéscsaba (ingyenes), Office House Invest Kft. földszinti tárgyalóterme, 5600 Békéscsaba, Kazinczy u Download the TOEIC mock test. 4.

Gyöngyös (ingyenes), Polgármesteri Hivatal Díszterme, 3200 Gyöngyös, Fő tér 13 솔트 앤 생츄어리.

Győr (3.000 Ft), Leier City Center, 9024 Győr, Hunyadi János utca 14.

Pécs (ingyenes), Pécsi Tudományegyetem, 7624 Pécs, Boszorkány út 2. A-015 terem

Székesfehérvár (ingyenes), Szabadművelődés Háza, Székesfehérvár, Fürdősor 3.

Szolnok (ingyenes), Tisza Mozi, 5000 Szolnok, Templom út 4.

Szombathely (ingyenes), VMÉK tárgyaló, 9700 Szombathely, Thököly utca 14.

 

A regisztráció legegyszerűbb és leggyorsabb módja az elektronikus jelentkezés! Kincstári pontjait csak így tudja felhasználni.

TOVÁBB A JELENTKEZÉSI OLDALRA >>

Ha mégis inkább faxon szeretné beküldeni jelentkezését, töltse le az ehhez szükséges jelentkezési lapot innen >>