Tűzvédelem – a TvMI-k új hulláma – Építész Tervezői Nap november 10-én – LEZAJLOTT KÉPZÉS

2014-ben jelent meg az OTSZ 5.0, 2019-ben annak beválásvizsgálata. Mi az OTSZ 5.2. háttere, miként és hogyan kellett hozzáigazítani a tűzvédelmi műszaki irányelveket, milyen fejlesztések várhatók a következő évekre az aktuális kihívásoknak megfelelően? Dr 칼무리. Takács Lajos Gábor egyetemi docens az OTSZ 5.2-ről, a TvMI-k idei változásairól és a jövő évi fejlesztési tervekről beszél. Jankus Bence okl Download the Wolf Game. tűzvédelmi szakmérnök a beépített tetőterek tűzvédelmi kérdéseit járja körül, Szikra Csaba tudományos munkatárs  pedig különböző hő- és füstelvezetés tervezési módszereket fog összehasonlítani squirrel sql 다운로드.

A konferencia, illetve az élő közvetítés időpontja: 2022. november 10., csütörtök

Helyszín: A Bara Hotel konferenciaközpontja (Budapest XI., Hegyalja út 34–36.), illetve online részvétel (Az online közvetítés megtekintésének számítógépes feltételei >>)

Az online konferencia-résztvevők is megkaphatják az építészkamarai pontokat Download keepvid. Ehhez a konferencia ideje alatt feltett két kérdésre kell majd helyesen válaszolniuk a megadott internetes felületen (az aláírás helyett ezen a módon kell ilyenkor ellenőriznünk a „jelenlétet”) Illegal content. A felvétel a közvetítés után még egy hétig elérhető, ebben az időtartamban akár többször is meg lehet nézni, részletekben vagy egészben 지오메트리 대쉬 1.9. A válaszok beküldésére rendelkezésre álló időtartam: a közvetítés napjától kezdve 1 hét.

Online részvétel: 2022 3dp chip. november 10. és november 17. között bármikor

  • Építészkamarai tagok itt érhetik el a konferenciát: https://tervlap.hu/tanfolyam/158
  • Aki nem igényel kamarai pontot, annak itt elérhető a felvétel: https://tervlap.hu/tanfolyam/159

Építészkamarai akkreditáció: 2,5 pont (2021/177)

Részvételi díjak:
Személyes részvétel:
3.150 Ft + áfa (4.000 Ft)
A személyes részvételi díj a konferencia étkezési díja 오라클 12c. A helyszínen kizárólag bankkártyás fizetésre van lehetőség, ennek díja: 3.937 Ft + áfa (5.000 Ft)
Online részvétel építészkamarai tagoknak, nyilvántartottaknak kredipont-igényléssel: 3.937 Ft + áfa (5.000 Ft)
Online részvétel kredipont-igénylés nélkül: 1.575 Ft + áfa (2.000 Ft)

 

RÉSZLETES PROGRAM, TOVÁBBI TUDNIVALÓK, JELENTKEZÉSI LEHETŐSÉG >>