Nyílászárás, légzárás, hangzárás – új technológiák – Tervezői Nap október 13-án – LEZAJLOTT KÉPZÉS

Rekonstruáljuk vagy cseréljük az ablakot? Biztonság és energia szempontjából milyen üveget válasszunk? Mely paraméterek figyelembevételével válasszunk homlokzati ablakot, illetve erkélyajtót Free minecraft? A nyílászárók sokféle funkcióját járja körbe az október 13-i Építész Tervezői Nap. Dr. Bakonyi Dániel tudományos munkatárs, dr 맵피 5.5 다운로드. Becker Gábor egyetemi tanár, Pataky Rita Széchenyi-díjas mestertanár és Áts Árpád okl. építészmérnök külsős óraadó, a BME Épületszerkezettani Tanszék oktatói fognak választ adni ezekre a kérdésekre Juvenile illegal.

Szó esik még a nyílászárók körüli szerkezetekről, hőhidakról, légfüggönyökről, szennyfogókról, burkolatokról és a sokféle funkcióról, tűzgátlásról, okosüvegekről, okosfóliákról 영걸전 리메이크 리파인. A napot a komfort egyéb kérdései (lég- és párazárás, akusztika) zárják.

 

A konferencia, illetve az élő közvetítés időpontja: 2022 Download the intro video source. október 13., csütörtök

Helyszín: A Bara Hotel konferenciaközpontja (Budapest XI., Hegyalja út 34–36.), illetve online részvétel

Az online konferencia-résztvevők is megkaphatják az építészkamarai pontokat 마루코는 아홉살 다운로드. Ehhez a konferencia ideje alatt feltett két kérdésre kell majd helyesen válaszolniuk a megadott internetes felületen (az aláírás helyett ezen a módon kell ilyenkor ellenőriznünk a „jelenlétet”) pdf pro 다운로드. A felvétel a közvetítés után még egy hétig elérhető, ebben az időtartamban akár többször is meg lehet nézni, részletekben vagy egészben 장난스런키스 영화. A válaszok beküldésére rendelkezésre álló időtartam: a közvetítés napjától kezdve 1 hét.

Online részvétel: 2022 pmc. október 13. és október 20. között bármikor

  • Építészkamarai tagok itt érhetik el a konferenciát: https://tervlap.hu/tanfolyam/154
  • Aki nem igényel kamarai pontot, annak itt elérhető a felvétel: https://tervlap.hu/tanfolyam/155

Építészkamarai akkreditáció: 2,5 pont (2021/177)

Részvételi díjak:
Személyes részvétel:
3.150 Ft + áfa (4.000 Ft)
A személyes részvételi díj a konferencia étkezési díja Download the Public ElectionS Act. A helyszínen kizárólag bankkártyás fizetésre van lehetőség, ennek díja: 3.937 Ft + áfa (5.000 Ft)
Online részvétel építészkamarai tagoknak, nyilvántartottaknak kredipont-igényléssel: 3.937 Ft + áfa (5.000 Ft)
Online részvétel kredipont-igénylés nélkül: 1.575 Ft + áfa (2.000 Ft)

 

RÉSZLETES PROGRAM, TOVÁBBI TUDNIVALÓK, JELENTKEZÉSI LEHETŐSÉG ITT >>